Rezultate Digitalizare IMM PNRR – A doua listă intermediară cu 700 de proiecte admise la finanțări de până la 100.000 euro

Featured

5/5 - (1 vote)

Digitalizare IMM

Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene (MIPE) a publicat în 2 februarie 2024 a doua listă intermediară a proiectelor admise la finanțare în cadrul apelului de proiecte „Digitalizarea IMM-urilor Grant de până la 100.000 euro pe întreprindere care să sprijine IMM-urile în adoptarea tehnologiilor digitale” din cadrul PNRR.

Descarcă noua listă MIPE cu cele 700 de proiecte aprobate.

Cele 700 de proiecte din lista intermediară au obținut între 100 și 94,9423 puncte în urma evaluării tehnice și financiare și au fost ierarhizate în funcție de rentabilitatea activității operaționale în exercițiul financiar 2022.

Noi, la One-IT, am ajutat peste 200 de firme din Romania cu Oferte IT conforme DESI pentru programul Digitalizare IMM. Și pe multe dintre ele și cu justificarile necesare pe IT în cadrul proiectelor.
Am oferit celor care au depus proiecte: soluții și echipamente IT, soft CRM / ERP, soluții IoT, automatizare cu AI (inteligență artificială), Cloud computing.

Vezi aici câteva dintre pachetele de digitalizare propuse de One-IT:  www.one-it.ro/blog/pachete-de-digitalizare-exemple-in-cadrul-programului-digitalizare-imm/ 

Deciziile de acceptare la finanțare vor fi comunicate solicitanților prin platforma proiecte.pnrr.gov.ro, iar procesul de contractare va începe în aprilie 2024. Solicitanții vor primi informații despre documentele necesare și termenele de transmitere conform ghidului specific.

Programul Digitalizare IMM s-a încheiat pe 30 iunie 2023, la ora 23:59. În intervalul cuprins între 15 februarie, ora 10:00, și 30 iunie 2023, ora 24:00, au fost înregistrate 7.188 de proiecte depuse pe platforma PNRR.

Consultă Rezultatele Digitalizare IMM PNRR și accesează lista cu pentru primele 1.020 proiecte ale firmelor admise cu finanțare de până la 100.000 euro.

Datorită interesului semnificativ pentru această finanțare și numărului mare de cereri depuse, echipa MIPE anunță că depune eforturi intense pentru a completa evaluarea CAE a tuturor solicitărilor de finanțare și pentru a respecta termenul stabilit al Țintei 263, respectiv 30 iunie 2024, în ceea ce privește finalizarea etapei de contractare.

 Dacă dorești informații suplimentare despre Digitalizare sau dorești o soluție conformă cu indicatorii DESI, completează formularul de solicitare, iar echipa noastră te va contacta pentru detaliile dorite:

work
 

DESCARCĂ  LISTA INTERMEDIARĂ NUMĂRUL 2 a proiectelor admise la finanțare

Descarcă LISTA PRIMELOR 1.020 DE PROIECTE ADMISE LA FINANȚARE

Etichete: , , , , ,

Leave a Reply

    • 1

    • 2

    1/2

    Formular SOLICITARE


    This site is protected by reCAPTCHA and Google Privacy Policy and ToS apply.