Rabla pentru Electrocasnice 2022 – vouchere pentru laptopuri și tablete

5/5 - (1 vote)

rabla pentru electrocasnice

Vineri, 1 iulie 2022, ora 10:00, se dă startul etapei de generare a voucherelor pentru achiziționarea de laptopuri și tablete prin programul Rabla pentru Electrocasnice. Află mai jos noutățile și cum obții voucherele de 500 de lei pentru laptopuri și de 300 de lei pentru tablete.

 

Dorești să îți cumperi un laptop sau o tabletă nouă la schimb cu alte echipamente vechi menționate în program? În perioada 1 iulie 2022 ora 10:00 – 7 iulie 2022, ora 23.59 (sau până la epuizarea bugetului) îți poți rezerva voucherele dorite.

Pentru această etapă este prevăzut un buget de 10.000 de milioane de lei.

 

Iată ce poți da la schimb și ce poți achiziționa, utilizând voucherul din program:

rabla pentru electrocasnice

 * Validarea voucherului se face de către AFM și trebuie așteptată confirmarea de activare pentru a-l putea utiliza la achiziționarea echipamentului dorit (din preț se va scădea valoarea voucherului, iar suma rămasă va fi cea pe care va trebui să o achiți).

One-IT este validat în Programul Rabla pentru Electrocasnice, pentru ca doritorii să poată preda echipamente electrocasnice vechi și achiziționa laptopuri sau tablete noi, utilizând voucherul electronic primit.

Pentru achiziționarea de laptopuri sau tablete cu voucherul eliberat prin Programul Rabla pentru electrocasnice, contactează-ne sau vizitează magazinul online One-IT.

Programul Rabla pentru Electrocasnice

* Dacă dorești un anumit model de echipament, te rugăm să ne scrii și în cel mai scurt timp îți dăm răspunsul. 

 

IMPORTANT!

➡️ Voucherele rabla electrocasnice sunt oferite pe principiul primul venit, primul servit. De aceea, grăbește-te și generează-l în aplicația informatică disponibilă pe www.afm.ro la secțiunea programului https://electrocasnice.afm.ro/, de unde îți poți accesa contul creat.

Nu uita, în 1 iulie, ora 10:00, începe etapa de generare a voucherelor!

➡️ Ai la dispoziție maximum 7 zile de la aprobarea voucherului, pentru a-l utiliza.

 

 

Resurse utile:

https://legislatie.just.ro/Public/DetaliiDocument/254951 – Ordin nr. 974 din 4 mai 2022 pentru modificarea și completarea Ghidului de finanțare

https://afm.ro/main/programe/rabla_electrocasnice/2022/ghid_finantare-rabla_electrocasnice-2022_mai.pdf – Ghidul de finanțare a programului Rabla pentru Electrocasnice

 

Etichete: , , ,

Leave a Reply