One-IT te invită la Brand Minds – conferinta business cea mai mare din Europa Centrala si de Est

5/5 - (1 vote)

Brandminds Cod reducere discount bilete

One-IT este colaborator BRAND MINDS 2023, cel mai mare summit de afaceri din Europa Centrală și de Est și este cel mai așteptat eveniment dedicat celor pasionați de business.

Lideri din toate industriile vin la BRAND MINDS să descopere tactici strategice si informatii valoroase pentru business.
Evenimentul are loc pe 2 și 3 iunie la ROMEXPO, în București, și se așteaptă să găzduiască peste 6.000 de participanți din peste 50 de țări și peste 500 de companii participante.

One-IT, în calitate de colaborator BRAND MINDS 2023, te aduce mai aproape de informațiile cele mai noi de business și poți  acum achiziționa bilete la eveniment cu o reducere de 15%, accesând linkul AICI și introducând codul de reducere ONEITBM  Rezervă-ți locul din timp! 

Brand Minds 2023

Brand Minds bilete

ONEITBM – Discount code -15% Brand Minds

 

BRAND MINDS THE GLOBAL THINKERS BUSINESS SUMMIT

BRAND MINDS este un concept global de evenimente despre strategii, viziuni și inovații in afaceri, oferit de gânditori de renume. BRAND MINDS are scopul de a îmbunătăți viața oamenilor, oferind acces la experiența cuprinzătoare a unor personalități renumite și la oportunități valoroase de creștere care ajută la construirea de afaceri durabile în prezent și în viitor. Iar evenimentele anuale BRAND MINDS pun accentul pe: excelență, integritate, inovație, muncă în echipă, spirit antreprenorial și creativitate.

Te poți bucura de o experiență completă BRAND MINDS, în 2 și 3iunie, când se deschide scena Romexpo pentru a găzdui un eveniment de business de mare anvergură, de la care nu poți lipsi.

BRAND MINDS Ziua 1:
  1. Cum iei decizii mai bune in business: cu Nassim Nicholas Taleb, autor Lebada Neagra;
  2. Cum iti formezi noi obiceiuri pentru a-ti tinge obiectivele: cu James Clear, autor Atomic Habits;
  3. Ce faci ca sa-ti imbunatatesti performantele profesionale: cu Tim Ferriss, autor Tools of Titans;
  4. Cum aplici strategia Oceanului Albastru in 2023 ca sa-ti dezvolti compania: cu Renée Mauborgne, autoare Blue Ocean Strategy;
  5. Cum transformi obiectiile din vanzari in oportunitati: cu Blair Singer, autor Sales Dogs si expert in vanzari;
  6. Cum formezi echipe de succes: cu Lynda Gratton, experta in Future of Work Strategy la London Business School;
  7. Ce strategii de marketing poti aplica ca sa ajungi la mii de clienti: cu Neil Patel, Digital Marketing Expert;
  8. Cum va îmbunătăți tehnologia performanțele profesionale: cu Anne-Marie Imafidon, experta in tech-leadership;
BRAND MINDS Ziua 2:
  1. Masterclass de Innovatie si Design Thinking: cu Duncan Wardle, expert in inovatie cu peste 25 de ani de experienta la Disney;

 

Brand Minds – Viziune. Strategie. Dezvoltare.

Lumea de afaceri creează factori importanți de decizie care duc umanitatea la următorul nivel prin intermediul inovației și schimbării la nivel planetar.

Idei uimitoare și strategii de afaceri de viitor

BRAND MINDS promovează creștere profesională, dezvoltarea personală și inovarea în afaceri prin facilitarea accesului la perspective și idei valoroase.

Dezvoltarea accelerată a carierei și implicarea profesională de succes

Summitul poate fi cel mai bun team building pentru companiile dornice să își dezvolte brandul. Acest eveniment este despre strategii de afaceri, leadership, marketing, creativitate și psihologia consumatorilor, aducând împreună oameni valoroși și experiență remarcabilă în business.

Networking la cel mai înalt nivel

Profesioniștii, antreprenorii și investitorii din întreaga lume se alătură BRAND MINDS în fiecare an. Vei avea acces la ideile unora dintre experții de top din lumea afacerilor.

 

Accesează linkul de AICI și rezervă-ți locul cu 15% reducere – cu codul  ONEITBM. Rezervă-ți locul din timp! 

Brand Minds 2023 Romania

Pentru detalii despre eveniment, accesează pagina oficială BRAND MINDS.

Povestea ta de succes continuă!

 

Etichete: , , ,

Leave a Reply