One-IT devine partener autorizat Apcom, distribuitorul oficial Apple în România

4.7/5 - (7 votes)

Apple for business

Începând din acest an, One-IT, furnizor de echipamente și soluții IT la nivel național, aduce o gamă largă de produse APPLE mai aproape de clienți. Odată cu încheierea parteneriatului cu Apcom IT Distribution, distribuitorul autorizat al produselor Apple în România, One-IT este autorizat să comercializeze produsele preferate de oamenii din lumea întreagă: Mac-uri, iPhone-uri, Apple Watch-uri și multe altele.

Acest parteneriat aduce noi oportunități pentru clienții din regiune care vor să se bucure de inovatoarele produse Apple, precum și de accesoriile premium oferite.

Apple Inc. este unul dintre marii giganți în tehnologie la ora actuală. Această companie din California este cunoscută mai ales pentru proiectarea, dezvoltarea și comercializarea electronicelor de consum (smartphone-uri, MackBook-uri, smartwatch-uri etc.), software de calculator și a serviciilor online.

Ce poți achiziționa de la One-IT din gama Apple

One-IT își lărgește gama de produse IT cu portofoliul vast Apple. Aici poți regăsi o diversitate de modele precum Mac, iPhone, iPad sau Apple Watch. Pe lângă disponibilitatea modelelor originale și prețurile competitive la produsele Apple îndrăgite de tine, un avantaj esențial îl are garanția pentru produsele și accesoriile terțe, precum și opțiunea de service la produsele Apple, atunci când ai nevoie.

Solicită ofertă personalizată pentru produsul Apple preferat: 

work

Beneneficii directe pentru clientii One-IT

➡ Alegi dintr-o gamă largă de produse Apple disponibile;
➡ Te bucuri de calitate certificată Apple pe canal autorizat;
➡ Ai posibilitatea de a comanda produse Apple personalizate;
➡ Ai vizibilitate asupra disponibilității și a calendarului de livrare;
➡ Te bucuri de garanție și suport pentru produsele oficiale Apple.

„Ne bucurăm să vedem un interes din ce în ce mai mare al firmelor și clienților din România pentru produsele Apple, produse recunoscute pentru calitatea și funcționalitățile de top oferite. Noul parteneriat al ONE-IT în relaţia cu Apcom, distribuitorul oficial Apple în România, aduce beneficii clienților noștri atât ca disponibilitate a produselor cât și în ceea ce privește termenele de livrare mai scăzute și garanția oficială disponibilă pe canal autorizat.” – declară Nicolae Onțiu, CEO și Fondator One-IT, legat de acest important parteneriat.

Descoperă universul inovator Apple

Explorează accesoriile, divertismentul și asistența profesională oferite de unul dintre liderii globali în tehnologie și gadget-uri de ultimă generație. Iată mai jos câteva dintre produsele Apple disponibile la One-IT:

MacBook Pro 16", procesor Apple M2 Max, 12 nuclee CPU si 38 nuclee GPU, 32GB, 1TB, Space Grey
MacBook Pro 16″, procesor Apple M2 Max, 12 nuclee CPU si 38 nuclee GPU, 32GB, 1TB SSD

Dotat cu M2 ​​Pro sau M2 Max, MacBook Pro își duce puterea și eficiența mai departe ca niciodată. Oferă performanțe excepționale, combinat cu un ecran uimitor Liquid Retina XDR și toate porturile de care aveți nevoie, acesta este un laptop profesionist fără egal. Aceasta  este generație Apple pentru profesioniști: M2 Pro fulgerător și extraordinarul M2 Max – cel mai puternic și eficient cip vreodată într-un laptop profesionist.

MacBook Pro 14", procesor Apple M1 Pro, 8 nuclee CPU and 14 nuclee GPUMacBook Pro 14″, procesor Apple M1 Pro, 8 nuclee CPU and 14 nuclee GPU, 32GB, 512GB SSD

Eficiența incredibilă a cipurilor M1 Pro sau M1 Max asigură o performanță revoluționară și o autonomie superioară a bateriei. În consecință, îți va fi ușor să editezi video la 8K, să compilezi cod sau să redai scene complexe în 3D, oriunde.  *Autonomia bateriei de până la
21 de ore.

 

 

iPhone 14 Pro Max 1TB Deep Purple
iPhone 14 Pro Max, 1TB, Deep Purple

Super rapid. Super eficient.

A16 Bionic stă la baza interfeței Dynamic Island.  A16 Bionic, este cel mai evoluat cip de pe un iPhone. Un CPU cu 6 nuclee, mai rapid, face față ușor și eficient la sarcinile de lucru solicitante.

 

 

iMac 24-inch M1, 8‑core CPU, 8‑core GPU, 512GB Albastru - CTO Produs configurabil iMac 24-inch M1, 8‑core CPU, 8‑core GPU, 512GB Albastru – CTO Produs configurabil

Pur și simplu. Incredibil.
Cu șapte culori vibrante◊ și un design uluitor, iMac transformă orice spațiu. Are doar 11,5 mm grosime și cântărește mai puțin de 5 kilograme.

macOS la puterea M1.
Combinate, cipul M1 și macOS duc iMac-ul la un nou nivel de performanță. Se trezește instantaneu. Aplicațiile se lansează într-o clipită. Tot sistemul reacționează rapid și fără ezitări.

 

 

Apple Watch Ultra GPS + Cellular, 49mm Titanium Case with Green Alpine LoopApple Watch Ultra GPS + Cellular, 49mm Titanium Case with Green Alpine Loop

Performanță fără compromisuri într-un design robust. Precizie GPS de neegalat în zone urbane dense. Autonomie a bateriei de până la 36 de ore.

Tehnologia dusă la extrem.

Un design spectaculos și robust, conceput pentru a înfrunta forțele naturii. Un ecran masiv Retina mereu activ, care strălucește chiar și în cele mai dificile situații. Plus un buton Acțiune personalizabil.

Fiecare detaliu e proiectat cu atenție pentru o performanță incredibilă.

Solicită ofertă personalizată și cotație de preț specială: CERE COTAȚIE

 

Despre Apcom România

Apcom - distribuitor autorizat APPLEApcom IT Distribution este unicul distribuitor autorizat al produselor Apple în România începând din 1994, iar din anul 1998 face parte din holdingul internațional Midis Group și este distribuitor exclusiv al produselor premiate şi inovatoare realizate de compania Apple.  Colaborează cu o rețea de parteneri autorizați pentru a aduce pe piața din România inovatoarele produse Apple, precum și accesorii premium pentru acestea.

 

Despre One-IT

One-IT este o companie din Baia Mare cu o experiență de 20 ani în furnizarea la nivel național de echipamente și soluții IT personalizate. Valorile pe care le promovează sunt: încrederea, profesionalismul, integritatea şi, nu în ultimul rând, calitatea. Compania și-a propus să ajute organizațiile să se dezvolte prin intermediul tehnologiei. Astfel, oferă o gamă completă de echipamente hardware și software pentru sectorul business, însoțite de analiză IT specializată și service autorizat.

Colaborarea cu liderii internaționali din domeniul IT, precum: Microsoft, Xerox, Intel, HP, Dell, Cisco, Fortinet și alții la fel de valoroși, a consolidat și a crescut garanția unei oferte complete de produse și servicii IT competitive, bazate pe competențe profesionale și tehnologii cu adevărat utile mediului de afaceri și domeniului public. Pentru că este ancorată în prezent și mereu țintită către viitor, compania își propune să asigure produse de ultimă generație, să dezvolte și să implementeze soluții IT eficiente, care să contribuie la dezvoltarea și succesul clienților.

 

Pentru detalii despre produsele Apple oferite de One-IT, oferte personalizate sau cereri de preț special, completați acest formular, iar noi vă vom contacta în cel mai scurt timp! 

work

 

Etichete: , , , ,

Leave a Reply

    • 1

    • 2

    1/2

    Formular SOLICITARE


    This site is protected by reCAPTCHA and Google Privacy Policy and ToS apply.