Q&A: Cum obții securitate completă în afacere cu Bitdefender GravityZone

5/5 - (2 votes)

Bitdefender

În prezent, securitatea cibernetică este paravanul care protejează companiile de atacurile digitale, transformând și îmbunătățind experiența digitală. De aceea, îți prezentăm soluțiile Bitdefender, concepute pentru eficiență, performanță și ușurință de utilizare. Află răspunsurile la cele mai importante întrebări pentru securitatea datelor companiei cu Bitdefender.

 

Îți prezentăm 2 dintre cele mai utilizate soluții antivirus Bitdefender, recunoscute pentru protecția superioară oferită și pentru controlul oferit asupra datelor ce trebuie securizate cu succes de companii.

Bitdefender GravityZone Business Security – antivirus de ultimă generație

☑️ Cea mai bună protecție                    ☑️ Securitate completă și administrare eficientă

☑️ Cea mai bună performanță             ☑️ Control deplin și productivitate sporită a afacerii

Pentru detalii despre soluțiile antivirus business Bitdefender, sau cotație de preț special, completează formularul de solicitare:

work

Ce este GravityZone Business Security?

GravityZone Business Security este cel mai simplu mod de a proteja chiar și cele mai mici companii, fără sacrificarea resurselor IT, timpului sau bugetului.

Această soluție de securitate eficientă din punct de vedere al utilizării resurselor, oferă performanță și protecție superioare, asigurând administrarea centralizată, configurarea ușoară și libertatea de a alege o consolă de administrare în cloud sau găzduită la nivel local.

Această soluție garantează o securitate de încredere pentru companii, indiferent de dimensiunea acestora, fiind cotată în mod continuu ca fiind numărul 1 în cadrul testelor de securitate independente.

Bitdefender

Pentru cine se potrivește GravityZone Business Security?

Soluția a fost concepută pentru protejarea companiilor mici și mijlocii, care își doresc o soluție economică și ușor de administrat pentru securitatea endpoint-urilor. Menționăm faptul că acoperă un număr nelimitat de servere de fișiere, desktop-uri sau laptop-uri, mașini fizice sau virtuale.

Cum protejează companiile împotriva atacurilor cibernetice și cum garantează securitatea datelor?

GravityZone Business Security are capabilități de prevenție, detecție și blocare din industrie, utilizând machine learning, euristică avansată, tehnici avansate anti-exploit și alte tehnici patentate de Bitdefender pentru asigurarea protecției endpoint-urilor firmei.

Pot încerca soluția înainte să o cumpăr?

Da, poți obține o versiune GRATUITĂ de evaluare pentru GravityZone Business Security, prin care te poți bucura de toate avantajele oferite de această soluție. După încheierea perioadei de evaluare, ai posibilitatea de a alege un plan de abonament plătit pentru a beneficia în continuare de acest antivirus de ultimă generație.

Dacă dorești să achiziționezi soluția, One-IT îți stă la dispoziție. Poți alege o acoperire de 1,2 sau 3 ani și poți acoperi până la 100 de endpoint-uri. În plus, poți adăuga licențe suplimentare. În plus, îți oferim toate informațiile de care ai nevoie legate de: instalare, endpoint-uri compativile cu Business Security, asistență și caracteristici suplimentare pe care le poți adăuga la GravityZone Business Security.

Care sunt avantajele de securitate care într-adevăr fac diferența în business?

🔹 Antivirusul oferă în permanență cea mai bună prevenție, detecție și remediere împotriva tuturor tipurilor de amenințări.

🔹 Sporești eficiența operațională folosind un singur agent și o consolă integrată

🔹 Securitate bazată pe rețea pentru împiedicarea atacurilor care vizează obținerea accesului la sistem prin exploatarea vulnerabilităților din rețea

🔹 Utilizează o arhitectură adaptivă, care include funcții de control al endpoint-urilor, prevenție, detecție, remediere și vizibilitate.

🔹 Reducerea suprafeței de atac și analiza de risc minimizeaza sansele unui eventual atac la nivel de endpoint și de rețea

🔹 Extinzi zonele protejate, acum cu securitate bazată pe rețea care blochează amenințările de tip brute force, password stealer, exploit-urile de rețea și amenințările care se răspândesc lateral (lateral movement), înainte ca acestea să poată fi executate.

🔹 Actualizările sunt automate și utilizatorii nu pot modifica setările sau dezactiva protecția, astfel încât afacerea dvs. este protejată.

🔹 Aplici politici pe bază de locație sau utilizator și permiți diferite niveluri de libertate și economisești timp la crearea politicilor noi folosindu-le pe cele existente.

🔹 Implementarea unei soluții puternice, dar simple și eliminarea necesarului de servere dedicate, servicii de mentenanță și personal IT suplimentar.

Bitdefender

GravityZone Business Security se bazează pe o platformă de generație următoare ce cuprinde straturi multiple de protecție la nivel de endpoint, cu cele mai bune funcții de prevenție, detecție și blocare din industrie, ce utilizează tehnici eficiente de machine learning, analiză comportamentală și monitorizare continuă a proceselor active.

Pentru a descoperi gama completă de antivirus Bitdefender pentru business, accesează pagina din shop-ul One-IT >> AICI

 

GravityZone Business Security Premium

☑️ Cea mai eficientă soluție de prevenție din lume    ☑️ Attack Forensics and Visualization

☑️ Reducerea suprafeței de atac cu Endpoint Risk-Analytics și Human Risk-Analytics

GravityZone Business Security Premium este o platformă integrată de protecție pentru endpoint-uri, gestionare a riscurilor și informații privind atacurile. Această soluție este disponibilă atât cu un cloud, cât și cu implementare on-premise și, odată cu implementarea GravityZone Business Security Premium, obții securitate integrată pentru endpoint-urile fizice, virtuale, mobile și bazate în cloud și pentru e-mail.

GravityZone

Care sunt avantajele de securitate care într-adevăr fac diferența în business?

GravityZone Business Security Premium îți protejează compania de un spectru complet de amenințări cibernetice sofisticate. Cu peste 30 de tehnologii de securitate bazate pe învățarea automată, GravityZone oferă mai multe straturi de apărare care depășesc în mod constant securitatea convențională a punctelor terminale, așa cum s-a dovedit în testele independente. O soluție cu un singur agent, cu o singură consolă pentru punctele finale și e-mail fizice, virtuale, mobile și bazate pe cloud, soluția adaugă elementul uman în ecosistemul de securitate, minimizând costurile de gestionare, oferind în același timp vizibilitate și control.

  • Blochează automat 99% dintre atacuri cu prevenția cotată numărul 1 care combină peste 30 de tehnologii, inclusiv tehnologii machine learning personalizabile, sandbox analyzer, anti-exploit și analiză comportamentală;

  • Obții informații privind mediul amenințărilor și analizezi atacurile țintite către companie; vizualizezi lanțul de atac și efectuezi acțiuni de remediere;

  • Fortifici postura de securitate cu funcțiile integrate de control dispozitive și aplicații, patch-uri, mecanisme de criptare și alte tehnologii. Profiți de modulul integrat de Gestionare și analiză a riscurilor pentru a evalua, ierarhiza și remedia configurările necorespunzătoare și vulnerabilitățile, inclusiv pe cele declanșate de utilizatori.

Cum pot achiziționa GravityZone Business Security Premium?

Dacă dorești să achiziționezi soluția, One-IT îți stă la dispoziție. Îți oferim toate informațiile de care ai nevoie legate de: licențiere, instalare, sisteme de operare suportate, cerințe hardware minime pentru control center, cerințe hardware pentru endpoint, Gravity Control center (consola on-premise), asistență și caracteristici suplimentare pe care le poți adăuga la GravityZone Business Security Premium.

 

Pentru detalii despre GravityZone Business Security și GravityZone Business Security Premium, completează formularul de solicitare, iar echipa noastră te va contacta în cel mai scurt timp!

work

Pentru a descoperi gama completă de antivirus Bitdefender pentru business, accesează pagina din shop-ul One-IT >> AICI
Etichete: , , ,

Leave a Reply

    • 1

    • 2

    1/2

    Formular SOLICITARE


    This site is protected by reCAPTCHA and Google Privacy Policy and ToS apply.