One-IT anunta un parteneriat nou cu Fujitsu

5/5 - (1 vote)

Baia Mare
04-10-2010

One-IT anunta un parteneriat nou cu Fujitsu

Venind in intampinarea cerintei pietei IT  cu privire la produse de calitate in gama business, One-IT  a gasit in FUJITSU un furnizor si un partener de incredere . Produsele si solutiile Fujitsu ofera o inalta calitate si  fiabilitate in special in mediul business si enterprise.

Certificarile Fujitsu primite de catre One-IT  sunt pe intreaga gama de SERVERE si STORAGE.

Despre Fujitsu:

Fujitsu Technology Solutions este lider european de infrastructura IT, cu prezenţă pe toate pieţele cheie din Europa, Orientul Mijlociu şi Africa, precum şi India, şi deserveşte companii de dimensiuni mari, mijlocii şi mici precum şi consumatori finali.
Cu noua sa strategie bazată pe conceptul de Infrastructură dinamică, compania oferă un portofoliu complet de produse IT, soluţii şi servicii, atât pentru clienţii finali cât şi pentru centrele de date, dar şi soluţii de tip “Managed Infrastructure” şi “Infrastructure as-a-service”.
Fujitsu Technology Solutions are peste 10.000 de angajaţi şi este parte a grupului global Fujitsu, care furnizează soluţii IT pentru clienţi din 70 de ţări, având peste 175.000 de angajaţi.
Având sediul în Tokyo, Fujitsu a raportat venituri consolidate de 4,6 trilioane de yeni (47 miliarde dolari SUA) pentru anul fiscal încheiat la 31 martie 2009.

Fujitsu se axeaza foarte mult pe dezvoltarea produselor enterprise – servere, solutii de stocare (proprii sau ale partenerilor, precum EMC) si solutii de tip data center.

Leave a Reply