One-IT a primit certificarea Cisco Select Integrator pentru Europa de Sud-Est

5/5 - (15 votes)

Cisco Certificare

One-IT este certificat ca integrator Cisco Select în Europa de Sud-Est. Astfel, One-IT a îndeplinit toate cerințele și a demonstrat că este calificat să vândă, să instaleze și să asigure suport tehnic pentru soluțiile Cisco în Europa de Sud-Est (România, Slovacia, Bulgaria). Parteneriatul și certificarea din partea Cisco reprezintă o garanție a încrederii, susținerii și a capabilității One-IT de a furniza soluții și servicii la cel mai înalt nivel.

 

Cisco oferă o gamă largă de produse şi soluţii de comunicaţii în reţea destinate companiilor mari şi mici din diverse domenii. Cisco oferă agilitatea necesară inovării continue şi adaptării rapide, utilizând o abordare bazată pe arhitectură, integrând aspectele mobile, sociale, vizuale şi virtuale ale colaborării pentru a aduce oamenii împreună oricând, oriunde şi utilizând orice dispozitiv.

 

Dacă dorești informații despre soluțiile și serviciile Cisco furnizate de One-IT, sau o ofertă personalizată, completează formularul de solicitare, iar echipa noastră te va contacta în cel mai scurt timp.

work

PORTOFOLIU DE PRODUSE ȘI SERVICII CISCO, FURNIZATE DE ONE-IT

One-IT îți pune la dispoziție un portofoliu complex și performant de produse și servicii Cisco, de la rețelistică și centre de date la soluții pentru colaborare și Securitate.

✅ Rețelistică: switch-uri, routere, interfețe și module, rețele optice etc.

✅ Wireless și mobilitate: puncte de acces, controlere etc.

✅ Securitate: Platforma SecureX, firewall securizat, terminale securizate etc.

✅ Produse de colaborare: echipamente terminale pentru colaborare, comunicații unificate etc.

✅ Centru de date: servere, switch-uri, infrastructură hiperconvergentă, rețele de stocare, rețele virtuale etc.

✅ Statistici: statistici și asigurări pentru centre de date, statistici de rețea, Cisco Secure Network Analytics etc.

✅ Soluții de comunicare video: Terminale pentru comunicare video, Video intelligence, Cisco Vision etc.

✅ Internet of Things: rețele industrial, routere și gateway-uri industrial, Securitate industrial, soluții wireless industrial, gestionarea conectivității industrial, gestionarea datelor, soluții industriale cu senzori etc.

✅ Software: IOS și NX-OS, Software Cisco DNA pentru wireless, Software Cisco DNA pentru switchuri, Software Cisco DNA pentru SD-WAN și routere, Cisco ONE pentru rețelele centrelor de date, Cisco ONE pentru tehnici de calcul și cloud pentru centrele de date etc.

 

AVANTAJELE PRODUSELOR ȘI SERVICIILOR CISCO, FURNIZATE DE ONE-IT

➡️ Simplitate operaţională şi agilitate a afacerii prin unificarea computerelor, a spațiilor de stocare, a comunicaţiilor în reţea, a virtualizării şi a gestionării într-o platformă unică;

➡️ Flexibilitate structurală şi comunicaţii în reţea uniforme în mediile fizice, virtuale şi de tip ”cloud”;

➡️ Scalabilitate a reţelei, sensibilitate la virtualizare şi la inteligenţa reţelei;

➡️  Flexibilitate şi agilitate a colaborării datorită soluțiilor de comunicații video;

➡️  Creștere a productivității utilizatorilor şi satisfacere a cerinţelor afacerii cu securitate sporită şi management simplificat.

 

Pentru informații, detalii sau oferte personalizate completează formularul de solicitare, iar echipa noastră te va contacta în cel mai scurt timp.

work
 

 

Etichete: , , , ,

Leave a Reply

    • 1

    • 2

    1/2

    Formular SOLICITARE


    This site is protected by reCAPTCHA and Google Privacy Policy and ToS apply.