One-IT a introdus sistemul de plată în rate 100% online prin tbi bank

5/5 - (1 vote)

plată în rate

Într-o lume digitală în continuă evoluție, One-IT aduce noi oportunități pentru clienți: sistemul de plată în rate online prin tbi bank. Prin implementarea acestui sistem de plată inovator, aducem o abordare simplificată și convenabilă pentru achiziționarea tehnologiilor dorite.


Plata în rate online la One-IT – accesibil și simplu

One-IT alături de tbi bank, bancă challenger de top din Europa de Sud-Est, a introdus un sistem de plată în rate 100% online, care utilizează instrumente de finanțare BNPL (Buy Now, Pay Later), direct în shop-ul online One-IT. Finanțarea poate fi obținută online în doar 5 minute, iar rambursarea integrală în avans se poate face oricând, fără costuri.

plată în rate

Pentru mai multe informații despre această nouă modalitate de plată sau pentru a explora gama noastră de echipamente și soluții IT de ultimă generație, vizitează shop One-IT și experimentează o nouă modalitate simplificată de achiziționare a tehnologiilor IT de care ai nevoie.

Printre cele mai cautate produse pe Shop One-IT sunt:

🔹 Notebook-urile business

🔹 Laptopurile Apple

🔹 Telefoanele iPhone 15

Cu un proces simplu și transparent, de acum poți achiziționa produsele și soluțiile IT dorite în câțiva pași simpli. Iată cum:

  1. Alege echipamentul/soluția IT din shop-ul online One-IT.
  2. Selectează Metoda de plată BNPL prin tbi bank: Alege opțiunea „Cumpara acum, plateste mai tarziu” prin tbi bank și finalizează comanda.
  3. Ești redirecționat către pagina tbi bank pentru finalizarea procesului de plată. Aștepți câteva momente pentru transfer.
  4. Alege numărul de rate și valoarea lunară conform preferințelor tale.
  5. Te identifici online prin cartea de identitate și semnezi electronic documentele, folosind un cod primit pe SMS. Este nevoie să deții o sursă de venit înregistrata la ANAF de minimum 3 luni.
  6. După aprobare, noi îți livrăm comanda.

plată în rate

Această nouă implementare în procesul de achiziție a produselor IT este o abordare modernă și simplificată pentru a accesa tehnologiile dorite.

În plus, parteneriatul dintre One-IT și tbi bank oferă clienților o serie de avantaje:

  • Flexibilitate financiară: Plată în 4 rate fără dobândă pentru sume de până la 2.000 lei sau până la 60 de rate fixe cu dobânzi accesibile pentru sume de până la 50.000 lei.
  • Acces rapid și simplu: Procesul de obținere a finanțării este complet online și durează doar 5 minute.
  • Zero costuri pentru rambursare anticipată: Posibilitatea de a rambursa suma integrală în avans fără costuri suplimentare.

Încurajăm clienții să profite de această oportunitate, eliminând barierele tradiționale ale achizițiilor de produse IT și oferind acces la tehnologiile de ultimă generație fără dificultăți financiare.

 

Pentru informații suplimentare, trimite-ne un mesaj pe contact@one-it.ro sau completează formularul de solicitare de mai jos, iar noi te vom contacta în cel mai scurt timp: 

work  

Explorează libertatea unei achiziții IT fără griji, în ritmul și modul care te definesc!

One-IT: Mai mult decât un expert, un prieten

Etichete: , , , ,

Leave a Reply

    • 1

    • 2

    1/2

    Formular SOLICITARE


    This site is protected by reCAPTCHA and Google Privacy Policy and ToS apply.