Microsoft majorează prețurile la Microsoft 365, pentru prima dată în zece ani

Rate this post

Microsoft 365

Microsoft majorează prețurile la pachetul Microsoft 365 începând cu 1 martie 2022, pentru prima dată în cei peste 10 ani de la lansarea pachetului de software. Creșterea de preț se aplică utilizatorilor business. Vezi detaliile!

 

Microsoft a anunțat scumpirea prețurilor de la 1 martie, pentru prima oară într-un deceniu. Este vorba despre pachetul software Microsoft 365, folosit de utilizatorii din lumea întreagă pentru comunicare și colaborare, securitate, AI și automatizare, precum și pentru capabilitățile de audioconferință.

Conform anunțului publicat de Microsoft: „Acest preț actualizat reflectă valoarea crescută pe care am oferit-o clienților noștri în ultimii 10 ani”.

Cine va avea Microsoft 365 cu preț majorat?

În data de 1 martie 2022, actualizarea listei de prețuri va fi aplicată pachetelor: Microsoft 365 Business Basic, Microsoft 365 Business Premium, Office 365 E1, Office 365 E3, Office 365 E5 și Microsoft 365 E3. Scumpirile vor afecta doar clienții corporate, pachetele fiind destinate utilizatorilor business, indiferent de nivelul afacerii.

Pentru informații suplimentare despre noua politică de prețuri și adaptarea costurilor IT, completează formularul de solicitare de mai jos, iar echipa noastră te va contacta în cel mai scurt timp. De asemenea, poți solicita o discuție cu un consultant One-IT pentru detalii despre reînnoirea licențelor la cele mai avantajoase prețuri.

 

Microsoft 365  

Un element esențial este faptul că nu există modificări ale prețurilor pentru produsele educaționale și de consum în acest moment. Aceste creșteri se vor aplica la nivel global cu ajustări ale pieței locale pentru anumite regiuni. Nu există modificări ale prețurilor pentru produsele educaționale și de consum în acest moment.

Această modificare vine în contextul în care lumea întreagă se adaptează unei lumi mai flexibile, utilizând instrumente digitale pentru munca hibrid. Astfel, este clar că fiecare organizație va avea nevoie de o nouă perspectivă și de un nou model de operare când vine vorba de comunicarea cu oamenii, de activitatea profesională și de adaptarea muncii prin tehnologiile potrivite.

Lansată în iunie 2011, Office 365 a inclus suita Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Lync, Exchanfe și InfoPath. Astfel că, de la introducerea Microsoft 365, s-au adăugat 24 de aplicații, printre care: Microsoft Teams, Power Apps, Power BI, Power Automate, Stream, Planner, Visio, OneDrive, Yammer și Whiteboard și a lansat peste 1400 de funcționalități precum: prevenirea pierderii datelor (DLP) pentru e-mail și documente, criptarea mesajelor din Office pentru a ajuta la păstrarea datelor importante în cadrul organizației.

Microsoft se angajează să construiască pe valoarea pe care a oferit-o în ultimul deceniu și să ofere în mod continuu inovații care ajută businessurile și nu numai, să se adapteze și să se dezvolte cu succes în noua eră a digitalizării.

 

Dacă nu te-ai înscris încă la newsletterele noastre și dorești să fii la curent cu noutățile despre tehnologia în business,digitalizare, fonduri nerambursabile sau promotii IT dedicate, te poți abona aici: >> https://www.one-it.ro/newsletter/ – Promitem ca nu te vom bombarda cu spamuri. 🙂

 

 

Etichete: , , , ,

Leave a Reply

    • 1

    • 2

    1/2

    Formular SOLICITARE


    This site is protected by reCAPTCHA and Google Privacy Policy and ToS apply.