Grup dedicat pentru Tehnologii în business (adresat managementului unei firme, antreprenori sau manageri IT)

5/5 - (1 vote)

Grup discutii One-ITInformații pentru persoanele din managementul unei firme, antreprenori și / sau managementul IT

Tehnologiile inteligente transformă şi inovează mediul de afaceri, iar având acces la aceste tehnologii, o afacere poate evolua într-un ritm alert. Dacă ești interesat/ interesată de informații legat de tehnologii în business te invităm să te înscrii: https://www.facebook.com/groups/oneit.ro/ – o să poți participa la discuții și să postezi întrebări sau informații relevante cu ceea ce se discută în grup.

O sa ne axăm în principal pe informații despre creșterea businessului cu ajutorul tehnologiei și inovații din domeniul IT; și o sa avem discuții despre: tehnologii care cresc productivitatea, securitatea datelor in afaceri și alte soluții IT de dezvoltare business. Discutam aici mai multe subiecte importante despre:
✅ Tehnologii și inovații in domeniul IT;
✅ Puncte importante despre tehnologii care ajuta în mod real afacerile sa se dezvolte;
✅ Protecția și securitatea datelor in afaceri;
✅ Automatizarea proceselor de business;
✅ Soluții IT personalizate.

🤝 Te invităm să participi la discuții și să postezi întrebări sau informații relevante cu ceea ce se discută în grup.

Ne dorim o comunitate dinamică, prietenoasă și utilă, cu interacțiune între membri grupului, vezi detalii: https://www.facebook.com/group/oneit.ro/about/

Cu tehnologiile noi care intră constant pe piață, clienții au mai multe moduri de a interacționa și de a cumpăra produse și servicii online și offline. Lucrurile s-au schimbat și în economia din România și clienții finali doresc o nouă experiență și noi beneficii cu ajutorul tehnologiei; ei nu doresc doar o experiență impecabilă, ci și ei doresc să împărtășească experiența lor cu prietenii și colegii lor. Aceste noi așteptări au un impact direct asupra profitabilității și veniturilor companiilor.
Tehnologia, digitalizarea și transformarea procesului de business pentru a crea o experiență remarcabilă clienților este absolut necesară pentru orice companie care vrea să evolueze.

Ne vedem pe grup!  😉  www.facebook.com/groups/oneit.ro/

 


Urmărește aici un video despre Securitatea Datelor:  http://bit.ly/video_Securitatea_Datelor
securitatea datelor

 

 

Etichete: , ,

Leave a Reply