ANUL ĂSTA SE POARTĂ WI-FI 6!

5/5 - (3 votes)

WiFi 6ANUL ĂSTA SE POARTĂ WI-FI 6!

În 2021, mai mult de 50% dintre echipamentele Wi-Fi comercializate vor fi compatibile cu standardul 802.11 ax (Wi-Fi 6).

Principalele plusuri aduse de noul standard sunt:

  • Creșterea cu 40% a vitezei;
  • Creșterea ratei de transfer cu 25%.

Sector public – Punctele de acces Wi-Fi 6 pot deservi simultan până la sute de utilizatori finali și echipamente, fără a apărea probleme de interferență sau latență a aplicațiilor.

Sănătate – Implementarea Wi-Fi 6 în spitale accelerează transformarea digitală a serviciilor medicale, asigurând creșterea vitezei accesului la date, în condiții superioare de securitate și disponibilitate.

Educație – Învățământul online și sesiunile de video streaming solicită lățimi de bandă și viteze de transfer mari care pot fi asigurate cu ajutorul punctelor de acces și routerelor Wi-Fi 6.

HoReCa – Wi-Fi 6 integrează funcționalități dedicate managementului conexiunilor în spațile publice, permițând crearea de rețele wireless publice performante și sigure.

Retail – Cu ajutorul Wi-Fi 6, magazinele pot aloca în mod eficient resursele de bandă existente, pentru a acoperi cerințele în creștere ale echipamentelor POS și ale cititoarelor de coduri de bare wireless.

Producție – Utilizarea soluțiilor IoT pentru monitorizarea utilajelor, a liniilor de asamblare și a proceselor de producție necesită lățimi de bandă mari și latențe mici care pot fi asigurate cu ajutorul Wi-Fi 6.

 

fortiap
TEHNOLOGIA WIFI 6 LA PREȚ DE WIFI 5.
CÂȘTIGĂ PERFORMANȚĂ, SECURITATE ȘI VIZIBILITATE A TRAFICULUI CU ACCES POINT-UL FORTINET FAP-231F

Dacă dorești să afli informații suplimentare despre Wi-Fi 6 sau despre alte echipamente cu viteză mare wireless, completează formularul de solicitare, iar echipa noastră te va contacta pentru detaliile dorite:

work

 

Articol realizat cu ajutorul informațiilor preluate de la partenerul Veracomp

Etichete: , , ,

Leave a Reply

    • 1

    • 2

    1/2

    Formular SOLICITARE


    This site is protected by reCAPTCHA and Google Privacy Policy and ToS apply.