LEASINGUL OPERAȚIONAL – DIGITALIZAREA AFACERII CU EFORTURI FINANCIARE MINIME

5/5 - (1 vote)

leasing operational

În această perioadă, orice companie are ca obiectiv continuarea derulării activității și eficientizarea proceselor de muncă și a costurilor. Pentru că One-IT susține digitalizarea companiilor, îți aduce în atenție leasingul operațional, o modalitate de finanțare simplă, rapidă și eficientă, care presupune utilizarea unor echipamente IT, fără a depune un efort financiar care nu ar putea fi acoperit imediat.

One-IT în parteneriat cu Grenkeleasing, o companie reputată și cu experiență vastă în finanțări prin leasing, oferă un contract atractiv de închiriere, ajutând companiile să implementeze cele mai potrivite echipamente și soluții IT pentru: automatizarea proceselor, creșterea productivității, optimizarea performanțelor și comunicarea la cel mai înalt nivel.

Aplică AICI!


Avantajele obținute de clientul One-IT prin leasingul operațional:

 Ai nevoie doar de un set minimal de documente și primești răspuns în 24 de ore la cererea de finanțare;
Factura la leasing vine sub formă de chirie și este deductibilă total;
 Nu este afectată bonitatea financiară a firmei, deoarece echipamentul IT rămâne în gestiunea finanțatorului și nu apare în bilanțul companiei tale;
 Nu se încarcă linia de credit la bancă cu încă o achiziție și astfel, se îmbunătățește lichiditatea firmei;
 Poți opta pentru plata în rate de la 18 până la 60 de luni;
 Majoritatea finanțărilor se fac cu avans 0%;
 Prin minimizarea impactului financiar, economisești capitalul firmei;
 Finanțatorul Grenkeleasing solicită un singur comision de administrare, pentru întreaga durată a contractului;
 Plățile pot fi efectuate trimestrial, ceea ce înseamnă mai puține cheltuieli bancare și o gestiune contabilă simplificată;
 Chiria în euro este constantă pe durata contractului, astfel încât poți să îți planifici costurile pe o perioadă îndelungată.

Clienții eligibili pentru utilizarea de echipamente prin leasing operațional sunt: SRL-uri, SA-uri, PFA-uri, cabinete de avocatură, cabinete de arhitectură, cabinete medicale și întreprinderi individuale.

Conditii de obținere a contractului de leasing:

➡ valoare minimă pe contract: 500 de euro fără TVA;
➡ perioada de bază de contract de închiriere: 18-60 de luni;
➡ asigurare electronică pentru produse: 1.75% pentru bunuri IT fixe; 2.50% pentru alte bunuri fixe; 3% pentru bunuri mobile, minimum 50 de euro;
➡ comision de administrare: 1%, minimum 75 de euro.

Documentația necesară pentru obținerea contractului de leasing operațional poate fi consultată aici.

Pentru a-ți face o viziune mai clară, iată câteva exemple de categorii de produse IT pe care le poți închiria prin leasing:

Stație de backup NAS  |  Laptop performant  |  Server fiabil

Digitalizează-ți afacerea prin leasing operațional și beneficiază de cele mai noi tehnologii IT cu cheltuieli financiare reduse la minim.

Pentru a cere o ofertă de leasing operațional, te rugăm să completezi formularul de înscriere, iar unul dintre colegii de la departamentul de vânzări One-IT te va contacta în cel mai scurt timp.

aplicare

Leave a Reply