Workshop tehnic „Security Fabric with FORTINET by One-IT”

5/5 - (1 vote)

În data de 20 Martie 2018 a avut loc la Eurohotel workshop-ul „Security Fabric with FORTINET by One-IT”, susținut de Academia Veracomp. În cadrul acestuia au participat oameni din echipele tehnice ale partenerilor One-IT. Au fost dezbătute modalități de a exploata în mod optim capabilitățile soluțiilor Fortinet pentru a beneficia de avantajul tehnologic al unei soluții de top în materie de securitate.

Trainer-ul workshop-ului a fost Marian Belinschi, System Engineer & Specialist Fortinet Solutions, Veracomp. Acesta a prezentat modul în care se monitorizează și controlează unificat soluțiile de securitate Fortinet pentru blocarea amenințările avansate moderne. Totodată, a prezentat modalitatea de configurare a echipamentelor Fortinet pentru a se putea accesa în siguranță sistemele informatice.

Subiectele asupra cărora s-a pus accent sunt: Advanced Threat Protection, Web Application Firewall, IoT&Endpoints, Unified Secure Access (Fortigate/ Fortiswitch/ FortiAP), Management and Analytics, precum și Email Security.

Nicolae Onțiu, Business Manager al One-IT, susține acest demers și afirmă următoarele: ,,Prin organizarea acest workshop am dorit să aducem mai aproape de clienții noștri cunoștințe tehnice avansate de configurare și setare a echipamentelor Fortinet pentru a obține performanță și securizarea rețelei IT în companie;  Le mulțumim colaboratorilor și partenerilor noștri pentru oportunitatea de a colabora încă o dată și de a afla împreună informații esențiale din domeniul securității IT.”

Fortinet Security Fabric oferă securitate de rețea și de conținut, o protecție superioară împotriva amenințărilor printr-o vizibilitate largă, într-un timp real, pentru aplicații și dispozitive. Fortinet Security Fabric este un lider mondial furnizor de dispozitive de securitate de rețea pentru transportatori, centre de date, și întreprinderi. Misiunea companiei este de a furniza cea mai performantă și inovatoare rețea, pentru a asigura și simplifica o infrastructură IT.

Etichete: ,

Leave a Reply