Ultrabook Toshiba Satellite U840W – O adevarata experienta cinema

Rate this post

Ultrabook Toshiba Satellite U840w LaptopU840W Optimizat pentru divertisment, Laptopul Toshiba Satellite U840W este singurul Ultrabook cu ecran de 14.4 inch si aspect cinematic 21:9 care ofera o alternativa ultraeleganta, ultrasubtire, ultraresponsiva la computerul conventional. U840W pret
Cu ecran lat de 14.4″, aspect Cinematic de 21:9 si difuzoare SRS Premium Harman Kardon, acest Ultrabook este gata pemtru spectacol. Experimentati culorile care sunt incredibil de vii, imaginile realiste in contrast perfect si filmele HD care practic umplu intregul ecran HD+ LED TruBrite
Raportul de aspect ultra wide al ecranului inseamna ca va puteti bucura de filme si clipuri video in modul in care acestea au fost menite sa fie vazute.
> Acest ultrabook poate fi folosit la mult mai multe activităţi şi nu doar pentru a urmări filme. Tehnologia unică Toshiba de împărţire a ecranului face posibilă organizarea acestuia în nouă arii diferite, simultan. Cu alte cuvinte, puteţi monitoriza până la 9 ferestre simultan pe acest display.
> Toshiba Satellite U840W vine echipat cu cele mai noi procesoare Intel Ivy Bridge dedicate ultrabook-urilor, poate fi configurat cu până la 10GB memorie RAM DDR3 şi cu unităţi de stocare SSD cu capacitatea de până la 256GB sau unitate standard de 500GB+32GB mSATA SSD. Este echipat cu placă video integrată Intel HD 4000.
La exterior însă este mai special datorită formatului dat de display-ul cu aspect 21:9. Dimensiunile 368.5mm x 200m x 20.8mm şi greutatea de 1.57Kg îl fac să fie uşor de transportat. Carcasa este fabricată din aluminiu şi plastic dur, ceea ce-l face să fie rezistent şi fiabil. Este bine construit, iar producătorul japonez a fost atent la finisaje. Vine echipat cu 3 porturi USB 3.0, port HDMI, porturi audio, RJ-45 şi opţional Wi-Di.

Ultrabook Toshiba Satellite U840w working

U840W

Etichete: , , , ,

Leave a Reply