Toshiba Night la Polus !

Rate this post

Cluj-Napoca, 18 decembrie 2009

One IT organizeaza in seara de 19 decembrie in Polus Center Cluj cu incepere de la 20.00, o noapte cu multe cadouri si suprize: Toshiba Night.

Fiind o noapte alba de shopping pentru clujeni, toti cei care calca pragul magazinului nostru vor avea parte de multe surprize. Intrucat stim ca toti clientii isi doresc produse performante, de foarte buna calitatea si la un pret cat mai avantajos pentru cadourile de sarbatori, le lansam o provocare de nerefuzat in ceea ce priveste gama de laptopuri Toshiba.,a declarat Nicolae Ontiu, general managerul companiei One IT.

In acest fel One IT vine cu promotii bomba la laptopurile Toshiba, precum Toshiba Satellite Pro L300-1BA la 1999 lei, Netbook Toshiba NB200-10P la 1299 lei si Toshiba Satellite L500-1EK la doar 2439 lei.

In plus, la fiecare laptop Toshiba achizitionat, clientii vor primi un CADOU in valoare de aproximativ 200 lei: un Dynadock Toshiba (multiplicator de porturi cu conexiune pe USB).

Dar pentru ca ofertele nu se opresc aici, toti clientii vor participa la o TOMBOLA special organizata cu ocazia evenimentului Toshiba Night si care are nu mai putin de 1 terra de premii (hard disk extern Toshiba, stick-uri USB Toshiba). Fiecare laptop Toshiba beneficiaza de garantia No Matter What.

In calitate de GOLD PARTNER TOSHIBA, numai in ultimele trimestre ale anului 2009, compania One IT a desfasurat numeroase campanii de promovare a produselor Toshiba, prin intermediul carora s-a urmarit incurajarea clientilor de a folosi produse IT de calitate care asigura o performanta maxima.

Ii asteptam maine seara pe toti cei care cauta cadouri speciale sau pur si simplu laptopuri Toshiba la preturi de exceptie, sa intre in magazinul One IT, stand 99 si sa se bucure de toate ofertele si surprizele pe care echipa One IT le-a pregatit pentru ei incheie Nicolae Ontiu.

In acest fel compania One IT, prin cele doua magazine de retail, unul in Baia Mare pe Bd. Bucuresti nr. 21, iar altul in Cluj Napoca, Polus Center, demonstreaza de fiecare data, prin raportul exceptional calitate-pret al produselor IT, ca promoveaza calitatea la standarde inalte, iar preturile cadourilor de sarbatori sunt imbatabile.

Pentru mai multe informatii : One IT Baia Mare: 0262223385; One IT Cluj: 0364 417799 sau: www.one-it.ro

Share this article:

Leave a Reply