One-IT partener autorizat Acronis in Romania

One-IT partener autorizat Acronis in Romania 5.00/5 (100%) 3 votes

Incepand cu luna Mai 2016, One-IT devine Partener Autorizat Acronis in Romania.

Acronis Authorized PartnerPrin acest parteneriat One-IT aduce mai aproape clienților din mediul business dar și consumer beneficiile oferite de softul de back-up numarul 1 in lume.

Acronis este un important furnizor de soluții ușor de utilizat, de backup, de recuperare și de securitate pentru medii fizice, virtuale si cloud.

Tehnologiile sale patentate permit corporatiilor,  firmelor mici si mijlocii  dar și consumatorilor să protejeze bunurile digitale. Cu software-ul de recuperare în caz de dezastru, implementare și migrare “Acronis”, utilizatorii pot proteja informațiile digitale, să mențină continuitatea afacerii și pot reduce timpii morți.

Acronis stabilește un nou standard pentru protecția de date in Cloud și On Premises prin intermediul produselor sale de backup, de recuperare în caz de dezastru, precum și soluții de sincronizare de fișiere și partajare sigure. Acronis oferă o protecție ușoară, completă și la prețuri accesibile de date a tuturor fișierelor, aplicații și sisteme de operare pe orice virtuale-mediu, fizic, cloud și mobil.

Fondată în 2003,  compania Acronis protejează datele de peste 5 milioane de consumatori și 500.000 de întreprinderi în peste 145 de țări. Cu mai mult de 100 de brevete, produse Acronis au fost desemnate cele mai bune produse ale anului, și acoperă o gamă largă de caracteristici, inclusiv migrația, clonarea și replicare. Astăzi, soluțiile Acronis sunt disponibile la nivel mondial printr-o retea globala de furnizori de servicii, distribuitori și reselleri cloud.

 

Pentru cotatii de pret speciale
sau oferte personalizate Acronis:   Cerere Pret Special

 

  • Video – Why Should I Protect My Data?  – by Acronis Solution:

Share this article:

Leave a Reply