Cumpărând de la One-IT Polus poţi câştiga un APARTAMENT !

Rate this post

 .
Perioada promotiei: 15-10-2010 – 19-12-2010

       Orice produs de minim 100 lei achiziționat de la One-IT Polus  în perioada promoției  îți dă șansa de a câștiga unul dintre cele 3 apartamente la tombola din cadrul loteriei  „Ce îţi aduce Polus de Crăciun?” organizată de Polus Center Cluj .

       One-IT vă oferă cele mai bune oferte de sărbători la LAPTOP-uri și alte echipamente IT,  iar specific pentru Cluj  avantajele One-IT in Polus-Center sunt:

–  fiind reprezentanti locali in Cluj al unor branduri de prestigiu ca : Toshiba, Acer, Fujitsu,   Cisco, Canon, Dell, Xerox, Lenovo putem oferi cel mai bun raport pret/calitate si optimizarea costurilor IT ;

– suntem autorizari pe partea de service si datorita locatiei noastre in Polus Center, avem avantajul unui program extins de 12 ore / zi, asfel incat orice urgente IT se pot rezolva la orice ora .
Datorită certificarii primite de Centru de Service Autorizat pentru brandurile Toshiba, Acer şi HP termenul de rezolvare a garanţiei/service-ului este foarte mic.


Cumpărând de la One-IT  Polus până în 19 decembrie orice  produs în valoare minimă de 100 Lei poţi câştiga un APARTAMENT cu o cameră în cadrul loteriei “ Ce îţi aduce Polus de Crăciun?” organizată de Polus Center. 

In plus, la completarea talonului de tombola poti castiga alte premii instant oferite de One-IT:

–          stick-uri Toshiba 2GB – 2 buc
–          stick-uri Toshiba 8GB – 2 buc
–          Dynadock Toshiba (multiplicator de porturi) – 2 buc
–          voucher de discount 3% la orice produs achizitionat – 4 buc

 
Mai jos aveti comunicatul oficial de la Polus Center pentru acest eveniment:

 <<<<<<<
          La al treilea Crăciun alături de tine, Polus îţi aduce trei apartamente !

Vino la Polus în perioada 15 noiembrie – 19 decembrie, cumpără în valoare minimă de 100 de lei, din orice magazin, şi poţi câştiga unul dintre cele 3 apartamente de o cameră, în cadrul loteriei „Ce îţi aduce Polus de Crăciun?”.

Mai mult, la completarea fiecărui talon ai şansa de a câştiga, pe loc şi unul din miile de premii instant oferite de către partenerii noştri.

Vino cu bonul de casă la Biroul de Informaţii din Polus Center şi pentru fiecare prag de 100 de lei atins vei primi câte un talon de participare. Toate taloanele introduse în urnă până pe 19 decembrie la ora 22.00 vor participa la extragerea din 20 decembrie când Moş Crăciun va oferi câte un apartament celor mai norocoşi trei participanţi.

– info si regulament pe pagina Polus
>>>>>>> 

  Te așteptăm cu cele mai multe și cele mai bune promoții !

.

Leave a Reply