ATEN UC9020: soluție intuitivă și compactă pentru streaming live performant

5/5 - (2 votes)

UC9020Schimbarea modului de lucru, a activităților și preocupărilor zilnice, a dus la creșterea exponențială a nevoii de streaming online. Pentru a avea o experiență virtuală cât mai aproape de cea reală, autentică (clădiri de birouri, instituții de învățământ, săli de evenimente, biserici etc.), One-IT îți prezintă soluția de streaming performant cu funcționalități multiple, extrem de utilă pentru redarea clară a unor momente importante, chiar de la distanță.

Mixerul Audio-Video all-in-one multi-canal Aten UC9020 Stream Live HD este primul dispozitiv menit să faciliteze procesarea audio și video HD în timp real, precum și streamingul live și rapid pe internet.

ATEN UC9020, echipamentul portabil multifuncțional, a fost premiat cu distincția „Best Choice” la COMPUTEX 2019 și este produs de Aten, liderul mondial în soluții de conectivitate AV/IT și sisteme complete de administrare.

De ce această soluție intuitivă de streaming?

Acesta integrează într-un singur dispozitiv compact: un switch video HD, capabilități de streaming, un convertor video, un splitter și un mixer audio. Soluția conține dispozitivul cu 3 porturi HDMI cu funcție de streaming 1080p (pentru a-ți putea conecta camera, iPad-ul, microfonul sau aparatul foto) și o aplicație de editare video și management al calității pentru platforma de streaming live.

ATEN UC9020 este potrivit atât pentru utilizatorii din segmentul Enterprise, cât și pentru începători, având la dispoziție aplicația pentru mobil, prin care operarea dispozitivului se face mult mai simplu, fără a mai avea nevoie de un laptop sau PC. Mai mult, este compatibil cu fiecare platformă majoră și poate transmite live pe două platforme simultan practic oriunde, inclusiv Facebook, YouTube, Vimeo, Livestream sau orice destinație personalizată RTMP, toate în HD.

 

Mixerul multicanal ATEN UC9020 simplifică fluxul de lucru al streamingului HD, ușor de utilizat de oriunde te afli.

Solicită soluția de streaming profesional

work

Înregistrează, transmite momente memorabile și du-ți proiectul video la nivelul următor. Înlătură barierele de distanță, chiar de la distanță.

Video de prezentare:

https://youtu.be/otkFvLFvJPM

Etichete: , ,

Leave a Reply