Alege laptopuri și tablete noi în a doua ediție Rabla pentru Electrocasnice 2022

5/5 - (1 vote)

Programul Rabla pentru Electrocasnice

AFM a lansat o nouă sesiune a programului Rabla pentru Electrocasnice. Din 12 decembrie s-a dat startul selecției voucherelor pentru laptopuri și tablete. Vezi detaliile ediției și ofertele One-IT! 

Update: În 12 decembrie, de la ora 10:00, a început selecția voucherelor pentru laptopuri și tablete prin programul Rabla pentru Electrocasnice! Dacă ți-ai generat voucherul, după ce ai primit confirmarea de activare a acestuia, vei avea la dispoziție 7 zile pentru a-ți achiziționa produsul eligibil în program. 

Pentru achiziționarea de laptopuri sau tablete cu voucherul eliberat prin Programul Rabla pentru electrocasnice, contactează-ne sau vizitează magazinul online One-IT.

Programul Rabla pentru Electrocasnice

* Dacă dorești un anumit model de echipament, te rugăm să ne scrii și în cel mai scurt timp îți dăm răspunsul.

Luni, 21 noiembrie 2022, ora 10:00, AFM lansează o nouă sesiune a programului Rabla pentru Electrocasnice. Etapa de înscriere se încheie în 25 noiembrie, ora 23:59. Vrei să îți achiziționezi un laptop sau o tabletă la schimb cu alte echipamente vechi eligibile în programul Rabla pentru Electrocasnice? Obține vouchere de 500 de lei pentru laptopuri și de 300 de lei pentru tablete!

➡️ Pentru a participa, trebuie să îți creezi un cont de utilizator – pentru înscriere ai la dispoziție 5 zile. În cazul în care ai deja un cont creat în edițiile anterioare ale programului, nu trebuie să mai creezi unul, ci doar să te autentifici utilizând adresa de e-mail și parola setată de tine.
➡️ După înscrierea prin crearea conturilor de utilizator pe http://www.afm.ro/ urmează demararea etapelor de selecție, în aplicația informatică, a voucherelor aferente echipamentelor incluse în program.

Etapa 2: Selecția voucherelor pentru laptopuri și tablete are loc începând din 12 decembrie 2022, ora 10:00, până în 16 decembrie 2022, ora 23:59 sau până la epuizarea bugetului.

Iată ce poți da la schimb și ce poți achiziționa, utilizând voucherul din program:

rabla pentru electrocasnice

 * Validarea voucherului se face de către AFM și trebuie așteptată confirmarea de activare pentru a-l putea utiliza la achiziționarea echipamentului dorit (din preț se va scădea valoarea voucherului, iar suma rămasă va fi cea pe care va trebui să o achiți).

One-IT este validat în Programul Rabla pentru Electrocasnice, pentru ca doritorii să poată preda echipamente electrocasnice vechi și achiziționa laptopuri sau tablete noi, utilizând voucherul electronic primit.

Pentru informații despre achiziționarea de laptopuri sau tablete cu voucherul eliberat prin Programul Rabla pentru electrocasnice, contactează-ne:

work

Important:

➡️ Valoarea voucherului (finanțării) nu poate depăși 50% din valoarea echipamentelor noi achiziționate. Suma finanțată se scade de către comerciantul validat din valoarea totală a facturii echipamentelor achiziționate prin program, iar diferența este suportată de persoana fizică din surse financiare proprii.
➡️ Dacă în același an calendaristic (de exemplu, 2022), ai selectat un voucher în prima ediție Rabla pentru Electrocasnice și nu l-ai utilizat, nu vei mai putea selecta un voucher din aceeași categorie pe parcursul aceluiași an.
➡️ Perioada de derulare a selecției voucherelor dintr-o categorie este de 5 zile sau până la epuizarea bugetului alocat etapei respective.
➡️ Valabilitatea voucherului este de 7 zile de la data validării acestora de către AFM, termen în care trebuie utilizate la un comerciant validat. Ulterior utilizării la un comerciant validat, formalitățile de achiziționare a echipamentelor eligibile trebuie realizate tot într-un termen de 7 zile.

 

Resurse utile:

Comunicat: https://www.afm.ro/main/media/comunicate_presa/2022/comunicat_presa-lansare_editia_doi_rabla_electrocasnice-2022_11_09.pdf

Ghidul de finanțare a programului Rabla pentru Electrocasnice: https://afm.ro/main/programe/rabla_electrocasnice/2022/ghid_finantare-rabla_electrocasnice-2022_mai.pdf

Etichete: , , , , , ,

Leave a Reply

    • 1

    • 2

    1/2

    Formular SOLICITARE


    This site is protected by reCAPTCHA and Google Privacy Policy and ToS apply.