Ai un Laptop greu ? Toshiba te premiaza cu un Portege Z830

Rate this post

      A inceput vanatoarea  celui mai greu Laptop din  Romania !
Poate v-ati intrebat de multe ori cam cat a evoluat tehnologia in ultimii ani, iar acest lucru se reflecta de cele mai multe ori prin tendinta de miniaturizare a gadgeturilor.

Pentru ca Ultrabook-ul Toshiba, Portege Z830 este un etalon al portabilitatii laptopurilor de ultima generatie si pentru ca vrem sa demonstram acest lucru, am pornit cautarea celui mai greu laptop functional din Romania, pentru o comparare de forte. Ii invitam pe toti posesorii de laptopuri mastodont sa se inscrie in concursul “Toshiba te scapa de greutati”, iar posesorul celui mai greu laptop va fi rasplatit cu noul Ultrabook Toshiba Portege Z830.


Portege Z830
Concursul se deruleaza in perioada 3 – 23 mai pe pagina de Facebook a Toshiba Romania, in tabul dedicat Toshiba Weight.

Orice utilizator de Facebook cu varsta de peste 18 ani este invitat sa posteze fotografii ale laptopului mastodont pe un cantar, demonstrand astfel adevaratul gabarit al laptopului. In data de 25 mai 2012 vor fi anuntati primii trei finalisti si acestia vor fi rugati sa pună la dispoziția organizatorului sistemele pentru cântărirea lor oficială până la data de 30 mai 2012.

La finalul competitiei, posesorul celui mai greu laptop din Romania va fi premiat cu un Toshiba Portege Z830, primul Ultrabook de la Toshiba, sistem care cantareste numai 1,20 kg in ciuda configuratiei de top care enumera procesor Intel Core i5, 4 GB de memorie RAM, stocare prin SSD de 128 GB.

Crezi ca ai sanse, laptopul tau se califica la categoria super-grea?   Toshiba te astepta sa te inscrii in concurs!

Sursa :  DescoperaToshiba.ro

Mariana

ONE-IT - Smart technologies, Cyber Security, Cloud, integrated IT solutions for business productivity.
Detalii despre noi: echipa One-IT

Share this article:

Etichete: , , , , , , , ,

Leave a Reply