5/5 - (1 vote)

Cerere ofertă PACHET DIGITAL pentru Start-Up Nation Romania

Asigurăm produse performante și servicii IT adaptate businessului dvs. În plus, oferim expertiză tehnică specializată
și acces la cea mai sofisticată tehnologie din domeniu prin intermediul soluțiilor personalizate, special concepute pentru mediul de afaceri.

Propunem pachete digitale în valoare de minim 25000 Lei, conform solicitării din cadrul programului de finanțare
Pentru a primi instant oferta pe e-mail completați fomularul de mai jos.  Pentru oferte personalizate contactați-ne.

 

*Pachetele propuse aici sunt printre cele mai alese de clienți. În cazul în care doriți ofertă personalizată cu ceva anume, contactați-ne.

 

Pachet Digital

Despre noi:

  • check IT Misiunea One-IT –  Ne dorim să ajutăm organizațiile din România să se dezvolte prin intermediul tehnologiei, să poată să își sporească productivitatea, profitabilitatea și să aibe siguranță cibernetică.
  • IT Creștem productivitatea afacerii clienților – Tehnologiile IT pe care le implementăm în cadrul firmelor clienților noștri cresc productivitatea prin eficientizarea activității și a workflow-urilor.
  • IT Suport dedicat B2B  – Prin suportul oferit de specialiștii noștri IT  adăugăm valoare produselor noastre, pentru a oferi siguranța și puterea dezvoltării unei afaceri de succes pentru clienții noștri.

 

Certificări ONE-IT

  Certificăm standardele de înaltă calitate și performanță, prin autorizări trust furnizor IT - Start UP Nationdirecte de la producători, și prin certificări de securitate ISO 27001 și de management al calității ISO 9001.Sistemul de management al calității este orientat spre proces și este construit în funcție de necesitățile clienților noștri, fiind transparent și asigurând îmbunătățirea continuă a tuturor proceselor și procedurilor.

Parteneri One-IT One-IT –  furnizor IT StartUp-Nation