4.3/5 - (3 votes)

Cerere oferta Echipamente IT tehnica de calcul – Start-Up Nation Romania

Finantare echipamente IT

Despre noi:

  • check IT  Misiunea One-IT – Ne propunem să înțelegem nevoile reale ale fiecărui client și să dezvoltăm parteneriate durabile, bazate pe încredere și profesionalism, care să aibă ca rezultat creșterea eficienței și productivității ca urmare a folosirii tehnologiei IT la cel mai înalt standard de calitate.
  • IT  Creștem productivitatea afacerii clienților – Tehnologiile IT pe care le implementam în cadrul firmelor clienților noștri cresc productivitatea prin eficientizarea activității și a workflow-urilor.
  • IT  Suport dedicat B2B  – Prin suportul oferit de specialiștii noștri IT  adaugăm valoare produselor noastre, pentru a oferi siguranța și puterea dezvoltării unei afaceri de succes pentru clienții noștri.– mai multe detalii despre One-IT și soluții B2B oferite   .
 

Pentru start-up-urile care au obținut finanțare prin programul Start-up Nation, în calitate de furnizori de echipamente IT, putem să facem o ofertă pe echipamentele de care aveți nevoie. Avem experiența necesară în a oferi soluții IT personalizate pentru că lucram în special cu companii și instituții, iar pentru Start-Up Nation deja avem mai multe proiecte demarate cu clienții. Dacă doriți, puteți să completați formularul de mai jos pentru a obține o ofertă personalizată.

 

 

 

Asigurăm furnizarea tuturor actelor și declarațiilor pentru ca dosarul pentru Startup-Nation să fie complet conform cerintelor Agentiei pentru IMM, Atragere de Investitii si Promovarea Exportului