5/5 - (1 vote)

Soluții IT B2B

Solutii IT B2B personalizate  Suntem o echipa bine pregatita de specialisti autorizati direct de producatorii: Dell, IBM, Cisco, HP, Toshiba, Acer, Fujitsu, Microsoft si va stam oricand la dispozitie pentru consultanta specializata, proiectare si implementare de solutii IT.
Adaugam valoare produselor noastre, pentru a oferi siguranta si puterea dezvoltarii unei afaceri de succes.
.

.

Compania nostra este intr-o continua dezvoltare a sferei de activitate, iar momentan putem sa oferim solutii conexe cu urmatoarele categorii:

Infrastructura IT   Dezvoltare infrastructura completa IT

 Intr-o companie care vrea sa fie in permanenta dezvoltare aveti nevoie de o infrastructura IT care sa va contribuie in optimizarea si eficientizarea activitatii; tocmai de aceea solutiile pe care noi le propunem sunt analizate in detalii si se prezinta clientului care sunt avantajele reale care acestea le aduc. Indiferent ca este vorba de Laptop-uri, PC-uri, Servere sau de Storage, Back-up, Printing, Securitate IT (VPN, network security audit, firewall, security policy development, network and server security, intrusion detection systems, penetration testing) fiecare componenta este tratata cu maxima importanta astfel incat sa produca maxim de eficienta in cadrul companiei dumneavoastra.

Externalizare IT   Externalizarea serviciilor IT

Cu peste 11 ani experienta in domeniu si mii de echipamente reparate, echipa noastra pune accent tot timpul pe calitate, dorind un parteneriat pe termen lung cu clientul.

Principalul SCOP al Externalizarii serviciilor IT este sa va eliberati resursele pentru a va concentra asupra functiilor de baza ale afacerii si sa canalizati eforturile catre ceea ce sunteti buni sa faceti in domeniul dumneavoastra. Rolul nostru este sa ne asiguram ca afacerea dumneavostra isi desfasoara activitatea si se dezvolta fara probleme legate de echipamentele si infrastructura si echipamentele IT. Activitatea noastra este una proactiva, noi realizam operatiile de mentenanta astfel incat sa minimizam aparitia intreruperilor in functionarea echipamentelor IT din compania dumneavostra.
 > mai multe detalii si beneficii ale externalizarii

 

Instalare si Virtualizare   Instalare Echipamente IT

Instalarea de echipamente IT poate la prima vedere pare destul de simpla, dar intro infrastructura IT bine optimizata este nevoie ca fiecare echipament sa fie folosit la capacitatile lui maxime, iar noi asiguram acest lucru precum si integrarea completa a noilor echipamente in infrastructura IT existenta.
Asiguram si eliminarea perioadelor excesive de nefunctionare – Chiar si o perioada mica de nefunctionare interna poate sfarsi prin a costa o avere; orice afacere nu isi mai poate permite sa aiba probleme cu conexiunea la internet, cu datele afectate si comunicatiile electronice, One-IT ofera instalarea noilor echipamente pe cat posibil fara down-time in sistemul activ al firmei.  Putem sa instalam si sa configuram: servere, firewall, routere, retele de comunicatii voce si date, swich-uri si altele.

 

datacenter   Solutii de Datacenter

Oferim solutii complexe pentru companiile care vor sa isi dezvolte propriul “cloud”.  Datacenterul este o solutie completa alcatuita din: servere, rack-uri, UPS, firewall, podea tehnica, aer conditionat, acces control, detectie incendiu, supraveghere video.

Pe langa Datacenterul clasic putem oferi si Virtual Data Center care este un serviciu de tip IaaS (Infrastructure as a Service) ce va ofera o suita de resurse de calcul (procesor virtual, Memorie RAM si spatiu de stocare pe disc) pe care le administrati prin interfata Virtual Cloud, pentru a crea instantaneu unul sau mai multe servere virtuale; Aceste Virtual Data Center  sunt locate in centrele de date din Bucuresti ale furnizorilor nationali de internet.

Videoconferinta   Videoconferinta

Oferim solutii complete de inalt nivel calitativ de videoconferinta si audioconferinta. Printre topul solutiilor video conferinta sunt:
Polycom

– Cisco TelePresence – Abordarea unica a Cisco, bazata pe retea, foloseste din plin avantajele retelei IP si a comunicatiilor unificate Cisco de inalta calitate. Reteaua faciliteaza o experienta TelePresence puternica, flexibila si usor de folosit. Este o abordare care face ca TelePresence sa devina o unealta de business de zi cu zi.

– Polycom – este liderul mondial in solutii de comunicare si de colaborare unificate. Prin integrarea celei mai largi game de solutii de comunicare video de inalta definitie, de sisteme de voce prin cablu sau wireless si de solutii de continut.

Polycom este alegerea optima a organizatiilor care se afla in cautarea unui avantaj competitiv demonstrat in vederea atingerii experientei colaborative totale.

datacenter   Solutii de Licentiere

Serviciile noastre va ajuta in zona de:

– Achizitia Software-ului licentiat : negociem cea mai buna oferta pentru dumneavoastra, bazata pe nevoile afacerii dumneavoastre;
– Managementul Licentelor: Se pot organiza si administra licentele dumneavoastra si sa va asiguram ca ele sunt up-to-date cu cele mai noi versiuni;
– Software de licenta si de Audit: Ne uitam la licentele dvs. de utilizare si la upgrade-uri viitoare pentru licentele curente.

Aceste capacitati rezulta in imbunatatirea “Total cost of ownership”, in respectarea politicilor de investitii si in maximalizarea eficientei software-ului.

.

..

Certificarea calitatii serviciilor One-IT este oferita de partenerii si furnizorii nostri:

Veeam Cisco Fujitsu HP Dell Partener Local Toshiba Eaton Polycom Microsoft
One-IT este  

VEEAM Silver ProPartner

One-IT este  Partener
Cisco Select Certified
Fujistu Select Partner 

Service Fujitsu Autorizat Local

HP Preferred
Partner
Service HP
Autorizat Local
DELL Partener
Direct
Centru regional
DELL de service
Toshiba Gold
Partner
Service Toshiba Autorizat Local
Eaton Authorized
Power Advantage Partner
Partener
Polycom
Partener
Microsoft

 

Alti furnizori B2B ai One-IT:  Juniper Networks,  IBM, Xerox, SonicWall, Barracuda, Lenovo, NetApp, APC.      > > principalele parteneriate One-IT

 

Portofoliu

Piata IT in Romania este in plina crestere si pentru multe companii tehnologiile IT au ajuns la stadiul in care sunt parte integranta din business, aducand un plus de valoare si avantaje competitive. Faptul ca noi putem sa avem un aport in dezvoltarea mediului B2B ne motiveaza si ne da energie pentru a lucra mai mult si mai bine si pentru a le oferi clientilor cele mai bune servicii.

Prioritatea noastra majora este sa dezvoltam si sa implementam solutii IT eficiente care sa ajute la dezvoltarea ai succesul clientilor nostri , pentru ca:
Stim ca succesul nostru se cladeste pe succesul CLIENTILOR nostri.

 

Multumim celor peste 100 clienti B2B ai nostri pentru increderea acordata si dorim sa enumaram aici cativa dintre ei:

 

Consiliul Judetean Maramures Consiliul Judetean Cluj Primaria Baia Mare ORGMAN Grupul PIN Esperando Meditech Top Market Tetarom Wirtek Silkweb

 

TBI Credit DruRelax Indfloor Group Grup Trencadis Italsofa Solar Center Publicom eMaramures
Kiss FM Eaton Taparo Ceconii Damini Ideal Tour NSPYRE House Keeping Scream Binnova

 

 

– pentru informati mai multe despre serviciile dedicate B2B ne puteti gasi la sediile One-IT din Baia Mare, B-dul Bucuresti Nr 21, si Cluj-Napoca, str Brancusi Nr 51 (contact)
sau la adresa de email dedicata: b2b solutii email