5/5 - (1 vote)

Programează Mini-Interviu la One-IT.

La click pe butonul de mai jos găsești disponibilitatea pe zile si pe interval orar.
Link-ul întâlnirii online se va primi pe emailul furnizat în formular.

(*meetingul online se va realiza prin intermediul platformei Microsoft Teams)

.

Programează

.

.

Descrierea Companiei:

One-IT activează pe piața de IT regională de 19 ani, oferind servicii IT integrate (vânzare de echipamente și service specializat) atât în sectorul business (clienți corporate și instituții publice), cât și pentru persoane fizice. Ne dorim să răspundem cerințelor fiecăruia dintre clienții noștri cu promptitudine și să le oferim garanția celei mai bune experiențe de cumpărare. De aceea suntem: Dell Partner, Partener Fortinet, Partener Fujitsu, Partener Microsoft, Xerox Reseller, Asus Partner, Cisco Partner, Bitdefender Partner, Partener IBM.

Echipa One-IT este o echipă puternică și dinamică, iar pe baza unor principii și valori solide, a făcut posibilă dezvoltarea continuă a firmei, transformându-se din simpli angajați în parteneri activi, ce susțin în mod constant misiunea, viziunea și obiectivele companiei. Respectăm oamenii și munca lor, fie că vorbim despre colegii noștri sau despre clienții noștri.

One-IT team
.
Pentru noi este importantă responsabilitatea și să facem lucrurile bine. Doar astfel putem progresa. Înțelegem bine că existența firmei este legată de clienți și, de aceea, tratăm toți clienții așa cum am dori noi să fim tratați. Înțelegem că pentru a aduce valoare colaboratorilor noștri nu este suficient să răspundem de fiecare dată foarte bine, ci trebuie să venim tot timpul cu noutăți și să le îmbunătățim viața prin tehnologie.

.