4.8/5 - (121 votes)

Poți să pui orice întrebare legată de Digitalizare chatbot-ului cu AI integrat în această pagină.

Dacă ai nevoie de un contact personalizat cu cineva din echipa One-IT, te rugăm să folosești formularul de contact din partea de jos a paginii.

*întrebați Chatbot-ul cu AI în câmpul de mai sus despre orice subiect cu Digitalizare / tehnologizare cu fonduri nerambursabile.

Discută cu o persoană:

Program: Luni – Vineri: 8:30 – 17:00

Îmbunătățim și eficientizăm activitatea clienților noștri cu ajutorul celor mai noi soluții IT pentru dezvoltarea afacerii.

Contactați echipa noastră de specialiști:

Formular Contact One-IT


  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  *Disclaimer pentru Chatbot-ul cu AI OneAssistant

  Acest chatbot cu inteligență artificială (AI) este oferit în scopuri informative și de asistență generală. Utilizarea acestui chatbot nu constituie și nu ar trebui să fie considerată o substituție pentru consultarea cu un specialist calificat în domeniul specific.

  Vă rugăm să aveți în vedere următoarele:

  1. Informații generale: Chatbot-ul cu AI oferă răspunsuri bazate pe cunoștințele disponibile furnizate de către Open AI  și de către One-IT. Informațiile pot fi depășite sau incomplete în anumite domenii.
  2. Consultanță profesională: Pentru probleme medicale, legale, financiare sau orice altă problemă specifică, vă recomandăm să consultați un specialist calificat sau să căutați asistență adecvată.
  3. Confidențialitate: Nu colectăm sau stocăm informații personale ale utilizatorilor prin intermediul acestui chatbot. Cu toate acestea, ar trebui să fiți conștienți de politicile de confidențialitate ale paginii web pe care se află chatbot-ul.
  4. Precizie: În ciuda eforturilor noastre de a oferi răspunsuri precise, chatbot-ul poate furniza răspunsuri incorecte sau incomplete. Utilizatorii ar trebui să fie conștienți de aceasta și să cerceteze în continuare subiectele de interes.
  5. Utilizare responsabilă: Vă rugăm să utilizați chatbot-ul cu responsabilitate și să nu folosiți informațiile furnizate pentru scopuri care ar putea provoca daune sau prejudicii altor persoane sau organizații.

  Prin utilizarea acestui chatbot, sunteți de acord cu termenii și condițiile menționate mai sus. Dacă nu sunteți de acord cu acești termeni, vă rugăm să încetați utilizarea chatbot-ului.