4.9/5 - (29 votes)

Clienți:
peste

11850

Echipamente furnizate:
peste

19750

Soluții IT implementate:
peste

1070

Parteneri de elită:
peste

30

Ajutăm organizațiile să se dezvolte prin intermediul tehnologiei!

Am început în anul 2003 în Baia Mare, din pasiune pentru IT, cu scopul a dezvolta piața IT și pentru a aduce cele mai noi tehnologii la nivel local. De peste 20 ani, ne-am remarcat pe piața regională și nu numai, prin calitatea produselor și serviciilor oferite, precum și ale soluțiilor IT personalizate pentru mediul de afaceri.

În timp, am devenit lideri pe piața IT regională și ne concentrăm pe inovație tehnologică pentru dezvoltarea companiilor și implicit a comunității de business regionale. Acest lucru l-am reușit datorită pasiunii, pregătirii și eficienței echipei One-IT, dar și colaborării cu parteneri de încredere și lideri internaționali în domeniul IT.

Am ajuns la un nivel la care ne-am dorit, pentru a putea face mai mult și astfel, să oferim clienților soluții eficiente de ultimă generație.

În prezent, ne extindem pe piața internațională datorită noilor soluții smart, bazate pe tehnologia Realității Augmentate.

 

Misiunea noastră

Ne propunem să înțelegem nevoile reale ale fiecărui client și să dezvoltăm parteneriate durabile, bazate pe încredere și profesionalism, care să aibă ca rezultat creșterea eficienței și productivității, ca urmare a folosirii tehnologiei IT la cel mai înalt standard de calitate.

Valorile pe care le promovăm cu rigurozitate sunt: încrederea, profesionalismul, integritatea şi nu în ultimul rând calitatea.

Pornind de la concepţia potrivit căreia un brand solid se construieşte în timp în jurul unui produs/serviciu de calitate constantă, One- IT a aşezat la baza activităţii sale principii solide şi indispensabile construirii unei afaceri de succes:

» Ne orientăm după NEVOILE CLIENȚILOR și personalizăm serviciile oferite;

» Lucrăm în SINERGIE cu valorile clienților nostri;

» Credem în INOVAȚIE, promptitudine și eficiență;

» Asigurăm un RAPORT OPTIM între costuri și performanță;

» Aducem un PLUS DE VALOARE prin produsele și serviciile noastre.

Implementăm soluții IT eficiente, care ajută la creșterea businessului clienților noștri.

Eficientizăm costurile IT

Avem exemple de eficientizare la clienți cărora le-am redus
costurile cu până la 40%, externalizând către noi partea
de servicii și consumabile IT de la ei din firmă.

Creștem productivitatea afacerii clienților

Tehnologiile IT pe care le implementăm în cadrul firmelor
clienților noștri cresc productivitatea prin eficientizarea
activității și a workflow-urilor.

De ce să ne alegeți pe noi?

Oferim servicii optimizate pentru business

Eficientizăm funcționalitatea echipamentelor IT

Furnizăm tehnologii inteligente, de ultimă generație

Creștem productivitatea prin soluții IT personalizate

Îmbunătățim procesele de lucru

Oferim suport tehnic specializat asigurat de experți

Echipa noastră ...

Teams not found

Add New Staff

Testimoniale clienți One-IT:

Certificări One-IT:

ISO 27001
Suntem certificați cu următoarele standarde de calitate:  ISO 9001:2015, 14001:2015, 27001:2013 .

Cu aceste certificări, subliniem standardele de înaltă calitate și performanța acestora pentru clienții și partenerii noștri.

Sistemul de management al calității este orientat spre proces și este construit în funcție de necesitățile clienților noștri, creează transparență și asigură îmbunătățirea continuă a tuturor proceselor și procedurilor.

ISO

Excellent SME
Recent am fost premiați si cu titlul de Excellent SME Romania de către Camera de Comerț și Industrie a Municipiului București și Coface România.

 

Echipa noastră este specializată și certificată în: Digitalizare, Infrastructuri IT, Servere & Stocare, Backup, Securitate IT, Automatizări cu AI

Fiecare membru al echipei noastre este pasionat de tehnologie și este expert în domeniul său. Avem o abordare proactivă și orientată spre soluții, asigurându-ne că fiecare proiect este livrat la cel mai înalt standard și că ne adaptăm nevoilor și cerințelor unice ale fiecărui client.

Indiferent dacă sunteți o întreprindere mică, medie sau mare, suntem aici pentru a vă ajuta să vă atingeți obiectivele în ceea ce privește IT-ul. Beneficiați de expertiza noastră specializată și lăsați-ne să vă ghidăm către un mediu IT eficient, securizat și inovator.

One-IT – Mai mult decât un expert, un prieten!