Am actualizat politicile de confidențialitate conform Regulamentul (UE) 2016/679 (“GDPR”) - citește Politica de Confidențialitate
categorii
promotii

Compania One-IT

 Informaţii Companie


 

Beneficii pentru clienţii One-IT:
 

> Suport Tehnic Specializat 
> Garanţie direct in magazin
> Centru Autorizat Service: Laptop, PC si Server
> Posibilitate upgrade performanţe la orice Laptop/ PC
> Disponibilitate stoc la preţ competitiv
Business

 

Compania a fost fondată în 2003, având sediul central în Baia Mare, cu scopul de a dezvolta piaţa IT şi a aduce cele mai noi technologii la nivel local. Ulterior aria de acoperire One IT a fost extinsă astfel încât, în prezent, activează şi pe piaţa din Cluj, prin magazinul aflat pe Str. C-tin Brâncuşi, Nr. 51 (zona P-ta Cipariu).

 

    Colaborarea cu liderii internaţionali din domeniul IT, precum : Intel®, Dell®, Toshiba®, IBM®Xerox ®, Microsoft ®, Fujitsu®, HP® şi alţii, a consolidat şi a crescut garanţia unei oferte complete de produse şi servicii, bazate pe cele mai bune competenţe şi tehnologii.

Echipa One-IT este o echipă puternică şi dinamică care alături de principii şi valori solide a facut posibilă dezvoltarea continuă a companiei in cei peste 11 ani de existenţă pe piaţa locală, dezvoltare atât pe sectorul business la clienţi corporate şi instituţii publice cât şi la persoane fizice, ajungând astfel în topul companiilor de IT regionale.

Principii
Pornind de la concepţia potrivit căreia un brand solid se construieşte în timp, în jurul unui produs/serviciu de calitate constantă, One IT a aşezat la baza activităţii sale principii solide şi indispensabile construirii unei afaceri de succes:
   » Ne orientam dupa NEVOILE CLIENTILOR si personalizam serviciile oferite
   » Lucram in SINERGIE cu valorile clientilor nostri
   » Credem in INOVATIE, promtitudine si eficienta
   » Asiguram un RAPORT OPTIM intre costuri si performanta
   » Aducem un PLUS DE VALOARE prin produsele si serviciile noastre

Misiunea One IT este aceea de a oferi clienţilor servicii, produse şi soluţii IT avansate si de înaltă calitate precum şi personalizarea produselor şi serviciilor în funcţie de nevoile fiecărei companii sau instituţii beneficiare.

Valorile pe care le promovează One IT sunt: încrederea, profesionalismul, integritatea şi calitatea.

Viziune :
Dezvoltarea domeniului IT&C în cadrul comunităţilor unde One IT va fi prezent, atât în ce priveşte noua tehnologie cât şi personalizarea tehnologiei la nivel de individ sau companie.
Ne propunem să dezvoltăm şi să implementăm soluţii IT care să ajute la dezvoltarea şi succesul clienţilor noştri , pentru că:
     Ştim că succesul nostru se clădeşte pe succesul CLIENŢILOR noştri.


  >>> vezi portofoliul One-IT

 

One-IT . Mai mult decât un expert , un prieten!

 

 

 

Descrierea completă One-IT         Evenimente si Comunicate de Presa             Stiri One-IT          Rubrica Tehnic

FORTINET Partner Fujitsu Select Partner Dell Direct Partner Intel Gold Channel Partner partener_microsoft Ruckus Partner partener_xerox Partener IBM Cisco Select Patner Veeam Pro Partner

Pret-urile afisate includ TVA si TIMBRU VERDE ! Imaginile sunt cu titlu informativ si nu implica obligatii contractuale !

Stocul si preturile produselor sunt actualizate zilnic. Mai multe informatii gasiti si la sediile One-IT din Baia Mare, B-dul Bucuresti Nr 51, si Cluj-Napoca, str Brancusi Nr 51.

              VisaMasterCardVisa ElectronMaestro

Pagina generata in 0.2669 secunde