Synology Certified Partner

One-IT devine Certified Partner Synology in Romania

Prin acest parteneriat One-IT aduce mai aproape clienților din mediul business dar și clienților consumer beneficiile oferite de producătorul de top al echipamentelor și soluțiilor de Back-up, Synology.

Având încrederea acordată de milioane de clienți și de către cei mai buni minți din industria IT, cu peste șase milioane de livrări și instalări, Synology se angajează să transforme modul în care companiile își gestionează datele – elegant, simplu și sigur. Synology se mândrește cu o gamă largă de soluții susținute de inovații de ultimă generație și fiabilitate dovedită pe teren, cu o experiență solidă în îndeplinirea așteptărilor și cerințelor din ce în ce mai mari.

Pentru clienții One-IT și nu numai, avem mai multe modele Synology cu preț special, pentru info faceți o cerere pe acest formular:

Pret Special

Cu un amestec de expertiză de pionierat și experiență considerabilă, Synology oferă soluții personalizate clienților din industrii din întreaga lume. În întreaga lume sunt foarte mulți clienți mulțumiți de aceste soluții, și această experiență este împărtășită și prezentat despre modul în care clienții migrează, scalează și gestionează afacerile fără probleme și în siguranță cu soluțiile Synology.

Marele avantaj al echipamentelor NAS (Network-attached storage) produse este ca ele sunt potrivite pentru orice buget si orice business.

Un alt avantaj al soluțiilor Synology este sistemul de operare DiskStation Manager (DSM), peste opt milioane de soluții Synology de gestionare a datelor au fost implementate în întreaga lume și pe fiecare rulează sistemul de operare DSM. Fiind cel mai mare sistem de operare NAS din lume, DSM combină în mod unic interoperabilitatea stocării, backup-ul și capacitățile de protecție a datelor, precum și soluțiile solide de sincronizare și colaborare pentru a face față mediilor de lucru și surselor de date din ce în ce mai variate. Add-on-urile dezvoltate de Synology, precum Synology Drive, suita Active Backup și multe altele, înregistrează mai mult de șase milioane de descărcări lunare.
Recent a fost lansată variantă  DSM 7.0, având ca focus îmbunătățirea securității, a capacităților de gestionare a sistemului și a îmbunătățirii colaborării în domeniul datelor, DSM 7.0 este un pas enorm înainte pentru gamele Synology de produse NAS și SAN.

Echipamente NAS Synology
Printre cele mai de succes modele NAS Synology se enumeră: SYNOLOGY DiskStation NAS DS920+ 4-Bay, DS420+ Desktop, DS720+, DS220+, DS1621+, RS1221+, RS3621RPXS, RS4021XS+, DS218PLAY, RS2821RP+, RS820RP+, RS820+, DS1621XS+, DS1821+  – aceste produse sunt disponibile si pe SEAP / SICAP.

Pentru cerere ofertă preț special la SYNOLOGY (și identificare tehnică soluție) faceți o cerere pe acest formular:

Pret Special

*prețurile și disponibilitățile de stoc nu sunt garantate, doar în cazul lansării de comandă fermă.

.

Urmărește sesiunea TECHtime One-IT cu Mihai Marcu, Key Account Manager Synology în Romania:

    • 1

    • 2

    1/2

    Cerere PREȚ SPECIAL


    This site is protected by reCAPTCHA and Google Privacy Policy and ToS apply.