La ONE-IT apreciem fiecare coleg!
Vino în echipa One-IT și te vei bucura garantat de aprecierea noastră dar și de satisfacția de a face ceea ce îți place.

bonusuri beneficii training

Vrei să faci ceva nou într-un domeniu în continuă expansiune? Te așteptăm în super-echipa noastră!

Beneficiile jobului la One-IT:
  •  Salariu fix, care în timp poate să crească în funcție de performanțe. Pachetul salarial se negociază la interviu în funcție de experiența și/sau abilitățile fiecărui candidat;
  •  Oportunitatea unui loc de muncă stabil;
  •  Participarea la evenimente cu echipa și team building-uri periodice. Suntem serioși când muncim, dar ai fi surprins de cât de bine știm să ne și distrăm;  😉
  •  Acces la traininguri tehnice, materiale și cursuri;
  •  Mediu de lucru plăcut, alături de o echipă tânără, inovatoare, care este mereu deschisă noutăților;
  •  Oportunități de avansare în companie și de dezvoltare profesională;
  •  Abordare responsabilă, stabilitate și angajament pe termen lung.

 

Ne adresăm candidaților cu studii superioare și vom aprecia următoarele:
– Organizare excelentă;
– Focalizarea atenției pe sarcini și finalizarea lor;
– Comunicare deschisă și eficientă;
– Creativitate;
– Cunoașterea limbii engleze, cel puțin la nivel mediu (scris și vorbit);
– Cunoștințe tehnice: DHCP, DNS, Microsoft Exchange, Windows Server, AD, Hiper-V;
– Cunoștințe hardware IT;
– Deținere permis auto – categoria B.

Pe lângă cele descrise mai sus, proactivitatea este un element esențial. Sigur că totul se învață, însă punem mare accent pe curajul de a lua decizii și de a face față provocărilor.

Dacă te interesează, trimite un CV și o motivație de ce ai vrea să faci parte din echipa One-IT la adresa: cv@one-it.ro

Descrierea jobului, responsabilități:

  Tehnician IT / inginer IT Hardware 

Rolul tău principal va fi acela de a acorda suport IT clienților firmei. Vei avea un rol important în a impresiona clienții One-IT, prin rezolvarea problemelor de suport tehnic și oferirea de soluții corespunzătoare. Principalele responsabilități sunt:

–  Preiei solicitările clienților și tichetele deschise de aceștia: identifici problemele acestora și găsești soluții corespunzătoare;
–  Oferi informațiile solicitate de clienți, referitoare la soluțiile noastre (îți vom spune noi totul despre ceea ce oferim);
–  Întreprinzi acțiuni ulterioare privitoare la problemele nerezolvate în timpul apelului;
–  Rezolvi prompt și într-un mod profesionist solicitările clienților;
–  Înregistrezi și soluționezi cererile scrise, primite de la clienți – e-mail sau chat;
–  Interacționezi cu clienții într-o manieră profesionistă și politicoasă;
–  Configurezi echipamentele IT (calculatoare, servere, networking) pentru clienți remote sau on-site;
–  Instalezi și configurezi aplicații specifice pe servere sau stații PC;
–  Implementezi politici de securitate împotriva accesului neautorizat la resursele interne hardware/software ale clienților;
–  Oferi consultanța tehnică de specialitate pentru gama de soluții hardware oferită la client;
–  Oferi feedback către colegii One-IT, pentru a răspunde cât mai bine solicitărilor clienților.

 

Dacă ne vei convinge că ești persoana potrivită pe acest post, ne dorim să aflăm ce te motivează, iar oferta va fi concepută astfel încât să avem un start bun. Din prima săptămână îți vom construi un plan de dezvoltare personală, adaptat nivelului tău actual de abilități și competențe, și vei avea parte de evaluări periodice. Te asigurăm că nivelul la care vei ajunge depinde doar de tine.

Postul pentru care intenționezi să aplici este un post de bază în firmă, iar noi ne așteptăm să te dezvolți într-un ritm accelerat, contribuind în același timp la atingerea obiectivelor și la dezvoltarea firmei. Îți prezentăm câteva informații despre noi, însă ne vom cunoaște mai bine dacă ne vom întâlni la interviu.

Descrierea Companiei:

One-IT activează pe piața de IT regională de 18 ani, oferind servicii IT integrate (vânzare de echipamente și service specializat) atât în sectorul business (clienți corporate și instituții publice), cât și pentru persoane fizice. Ne dorim să răspundem cerințelor fiecăruia dintre clienții noștri cu promptitudine și să le oferim garanția celei mai bune experiențe de cumpărare. De aceea suntem: Dell Partner, Partener Fortinet, Partener Fujitsu, Partener Microsoft, Xerox Reseller, Asus Partner, Cisco Partner, Bitdefender Partner, Partener IBM.

Echipa One-IT este o echipă puternică și dinamică, iar pe baza unor principii și valori solide, a făcut posibilă dezvoltarea continuă a firmei, transformându-se din simpli angajați în parteneri activi, ce susțin în mod constant misiunea, viziunea și obiectivele companiei. Respectăm oamenii și munca lor, fie că vorbim despre colegii noștri sau despre clienții noștri.

Echipa One-IT
.
Pentru noi este importantă responsabilitatea și să facem lucrurile bine. Doar astfel putem progresa. Înțelegem bine că existența firmei este legată de clienți și, de aceea, tratăm toți clienții așa cum am dori noi să fim tratați. Înțelegem că pentru a aduce valoare colaboratorilor noștri nu este suficient să răspundem de fiecare dată foarte bine, ci trebuie să venim tot timpul cu noutăți și să le îmbunătățim viața prin tehnologie.
Adevărata valoare este ECHIPA ONE-IT – vezi aici de ce

Dacă rezonezi cu ceea ce ai aflat deja despre noi și despre postul pe care ți-l propunem, suntem nerăbdători să îți vedem CV-ul și să ne cunoaștem personal.
Poți aplica, trimițând un CV și o scrisoare de intenție la adresa: cv@one-it.ro