O gama diversificata de laptopuri, ultrabookuri, servere si solutii IT prin One-IT


Descopera gama vasta de echipamente si accesorii PC, laptop, copiatoare, servere, sisteme videoconferinta si imprimante, la preturi accesibile, in cadrul ofertei One-IT. Garantia produselor si serviciilor pe care le promovam este intarita de parteneriatele si acreditarile pe care le-am dobandit, de-a lungul anilor nostri de munca in domeniul IT&C.
     Fiind parteneri si dealeri locali ai Dell, Lenovo, Fortinet, Fujitsu, IBM, Polycom, Sonicwall, Acer, HP, Synology, Eaton, Ruckus, Microsoft si Bitdefender oferim constant posibilitatea clientilor sa beneficieze de ultimele tehnologii in domeniul portabilitatii, prin cele mai recente modele de ultrabookuri si laptopuri. Deseori, multe echipamente le veti gasi la oferta, alaturi de accesorii si servicii cadou. Oferta noastra se extinde insa pe un palier mult mai complex, acoperind intr-un mod competitiv si avantajos nevoile IT&C ale clientilor nostri din intreaga tara.
 

One IT – mai mult decat un expert, un prieten!

Informatiile despre stocul produselor sunt actualizate zilnic si reprezinta statusul fie din magazinele One-IT, fie statusul din depozit central Bucuresti de unde livrarea produselor dureaza 48/72 ore. 

Suport clienti 9:00 - 18:00

+40 262.223.385 contact@one-it.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!