ONE-IT - Solutii IT Personalizate

INNOVATION IT 2021

Primești info despre Ediția a VII-a a Innovation IT:

*Ediția a VII-a din 2021 a Innovation IT o să aibă loc la data de 23 Septembrie  - locația o să fie comunicată prin email. O să fie respectate toate regulile impuse și valabile legate de pandemia Sars-Cov2. 


Despre ediția Innovation-IT 2019:

parteneri

Primești info despre Soluții IT în business:

Ediții INNOVATION IT organizate de One-IT pentru clienții B2B

“Suntem sincer impresionaţi de cum a ieşit evenimentul. Am fost la multe evenimente organizate în toată ţara şi pot spune, fără nici o ezitare, ca nu au fost multe care să se ridice la acest nivel atât din punct de vedere al conţinutului cât şi din punct de vedere al participanţilor. Aceştia s-au implicat într-un mod activ, interacţiunea cu sala a fost foarte bună, lucru greu de obţinut la astfel de evenimente. Conţinutul transmis a fost de o calitate foarte bună, toţi partenerii reuşind să câştige interesul activ al sălii. Am avut şi un networking foarte eficient în cadrul evenimentului, am stabilit câteva legături frumoase cu oamenii. Vă mulţumim încă o dată pentru invitaţie şi aşteptăm cu nerăbdare să ne revedem la următoarea ediţie”

Alexandru Bălan, Chief Security Researcher, Bitdefender


INNOVATION IT 


“Innovation IT în Baia Mare”, eveniment dedicat clienţilor business One-IT / Aniversare 12 Ani de activitate


Aimen Aldahash, Microsoft: Suntem mândri să avem un partener ca One IT. Este o reală plăcere să lucrezi cu o echipă atât de pasionată şi dedicată,  echipă ce şi-a dovedit valoarea încă de acum 10 ani, când am pus bazele parteneriatului. Această pasiune pentru excelenţă se traduce printr-un real beneficiu pentru comunitatea locală de business, în contextul în care One IT deţine expertiza necesară pentru orice proiect Microsoft.
Întotdeauna particip cu mare plăcere la evenimentele One IT, acestea având o calitate rară, aceea de a îmbina utilul cu plăcutul. Clienţii One IT sunt pe mâini bune.

INNOVATION IT 2016 – One-IT aduce viitorul tehnologic în Maramureş


Bogdan Stratulă,  Xerox România: „La cea de a doua ediţie a evenimentului One IT, am dorit să demonstrăm faptul că echipamentele multifuncţionale reprezintă acum punctul de start pentru orice flux digital de documente. Astfel, am prezentat participanţilor avantajele serviciilor de management al documentelor (Managed Print Services), echipamente inteligente care au încorporată tehnologia Xerox ConnectKey şi platforma de recompensare a clienţilor Genuine Xerox Rewards.

„Innovation IT” 2017, eveniment business unic și inovator în Maramureș


Nicolae Onţiu, director general One-IT:  “Am organizat acest eveniment tocmai pentru a aduce un plus de valoare pentru clienţii noştri din sectorul business. Tehnologiile inteligente transformă şi inovează mediul de afaceri, iar având acces la aceste tehnologii, o afacere poate evolua într-un ritm alert.

Misiunea One-IT este aceea de a înţelege nevoile reale ale fiecărui client în parte şi de a dezvolta parteneriate de durată, bazate pe încredere şi profesionalism, care să aibă ca rezultat creşterea eficienţei şi productivităţii ca urmare a implementării tehnologiei IT la cel mai înalt standard de calitate.

Am sărbătorit împreună cu clienţii noştri cei 14 ani de activitate pe care i-am împlinit anul acesta. Doresc astfel să le mulţumesc clienţilor şi partenerilor care ne-au fost alături în aceşti ani şi au avut încredere în produsele şi serviciile noastre.”


Innovation IT 2018 – eveniment de business unic în Maramureș, dedicat clienților B2B One-IT


Bogdan Sârbu, reprezentantul Fortinet: „În primul rând, mulțumim One-IT pentru invitația de a participa și de această dată la o nouă ediție Innovation IT. Pe această cale dorim să transmitem că suntem alături de partenerii strategici la nivel regional, transferul de know-how fiind o prioritate pentru noi.

One-IT are rolul de a oferi utilizatorilor soluțiilor Fortinet un nivel superior de expertiză, înțelegere și utilizare a acestora. De aceea, ne-am propus ca  parteneriatul cu One-IT să fie o poveste de succes la nivelul regiunii pe care o reprezintă.

Felicitări echipei One-IT! 

Innovation IT - un eveniment One-IT (R) - toate drepturile rezervate