ONE-IT - Solutii IT Personalizate

INNOVATION IT 2022

Innovatio IT

*Ediția a VIII-a din 2022 a Innovation IT -  22 Septembrie 2022 


În acest an, venim cu un nou concept de prezentare a inovației în business, punând accentul pe tehnologii care eficientizează activitatea în mod real și aducând în prim-plan studii de caz relevante pentru a continua cu succes procesul de transformare digitală.  


În cadrul evenimentului, am pregătit o tombolă dedicată clienților One-IT. Specificăm faptul că pentru a vă înscrie la tombolă, taloanele de participare vor fi disponibile până la ora 14:30.Vă mulțumim și vă așteptăm cu drag!Innovation IT 2022 - ediția a VIII-a: #Tehnologie, #Inovatie și #SolutiiPractice pentru susținerea progresului real al afacerii prin #Digitalizare.

Primești info despre Edițiile Innovation IT:

Despre ediția anterioară Innovation-IT 2021:

Primești info despre Soluții IT în business:

Ediții INNOVATION IT organizate de One-IT pentru clienții B2B

“Suntem sincer impresionaţi de cum a ieşit evenimentul. Am fost la multe evenimente organizate în toată ţara şi pot spune, fără nici o ezitare, ca nu au fost multe care să se ridice la acest nivel atât din punct de vedere al conţinutului cât şi din punct de vedere al participanţilor. Aceştia s-au implicat într-un mod activ, interacţiunea cu sala a fost foarte bună, lucru greu de obţinut la astfel de evenimente. Conţinutul transmis a fost de o calitate foarte bună, toţi partenerii reuşind să câştige interesul activ al sălii. Am avut şi un networking foarte eficient în cadrul evenimentului, am stabilit câteva legături frumoase cu oamenii. Vă mulţumim încă o dată pentru invitaţie şi aşteptăm cu nerăbdare să ne revedem la următoarea ediţie”

Alexandru Bălan, Chief Security Researcher, Bitdefender


INNOVATION IT 


“Innovation IT în Baia Mare”, eveniment dedicat clienţilor business One-IT / Aniversare 12 Ani de activitate


Aimen Aldahash, Microsoft: Suntem mândri să avem un partener ca One IT. Este o reală plăcere să lucrezi cu o echipă atât de pasionată şi dedicată,  echipă ce şi-a dovedit valoarea încă de acum 10 ani, când am pus bazele parteneriatului. Această pasiune pentru excelenţă se traduce printr-un real beneficiu pentru comunitatea locală de business, în contextul în care One IT deţine expertiza necesară pentru orice proiect Microsoft.
Întotdeauna particip cu mare plăcere la evenimentele One IT, acestea având o calitate rară, aceea de a îmbina utilul cu plăcutul. Clienţii One IT sunt pe mâini bune.

INNOVATION IT 2016 – One-IT aduce viitorul tehnologic în Maramureş


Bogdan Stratulă,  Xerox România: „La cea de a doua ediţie a evenimentului One IT, am dorit să demonstrăm faptul că echipamentele multifuncţionale reprezintă acum punctul de start pentru orice flux digital de documente. Astfel, am prezentat participanţilor avantajele serviciilor de management al documentelor (Managed Print Services), echipamente inteligente care au încorporată tehnologia Xerox ConnectKey şi platforma de recompensare a clienţilor Genuine Xerox Rewards.

„Innovation IT” 2017, eveniment business unic și inovator în Maramureș


Nicolae Onţiu, director general One-IT:  “Am organizat acest eveniment tocmai pentru a aduce un plus de valoare pentru clienţii noştri din sectorul business. Tehnologiile inteligente transformă şi inovează mediul de afaceri, iar având acces la aceste tehnologii, o afacere poate evolua într-un ritm alert.

Misiunea One-IT este aceea de a înţelege nevoile reale ale fiecărui client în parte şi de a dezvolta parteneriate de durată, bazate pe încredere şi profesionalism, care să aibă ca rezultat creşterea eficienţei şi productivităţii ca urmare a implementării tehnologiei IT la cel mai înalt standard de calitate.

Am sărbătorit împreună cu clienţii noştri cei 14 ani de activitate pe care i-am împlinit anul acesta. Doresc astfel să le mulţumesc clienţilor şi partenerilor care ne-au fost alături în aceşti ani şi au avut încredere în produsele şi serviciile noastre.”


Innovation IT 2018 – eveniment de business unic în Maramureș, dedicat clienților B2B One-IT


Bogdan Sârbu, reprezentantul Fortinet: „În primul rând, mulțumim One-IT pentru invitația de a participa și de această dată la o nouă ediție Innovation IT. Pe această cale dorim să transmitem că suntem alături de partenerii strategici la nivel regional, transferul de know-how fiind o prioritate pentru noi.

One-IT are rolul de a oferi utilizatorilor soluțiilor Fortinet un nivel superior de expertiză, înțelegere și utilizare a acestora. De aceea, ne-am propus ca  parteneriatul cu One-IT să fie o poveste de succes la nivelul regiunii pe care o reprezintă.

Felicitări echipei One-IT! 

Innovation IT 2019 pune Maramureșul pe harta inovației


Bogdan Strătulă, reprezentantul Xerox România:  „Innovation IT este un eveniment la care participăm cu mare drag, de cinci ediții. Este întotdeauna o experiență frumoasă, în care redescoperim interesul clienților One-IT pentru produsele și soluțiile oferite de Xerox. Anul acesta am prezentat conceptul de <<Paperless Office>>, prin care propunem un nou sistem de management al informației și al documentelor în mediul de afaceri, pentru a reduce consumul de energie, spațiile de lucru și a oferi un grad ridicat de activitate intuitivă, mobilitate, cloud și securitate, prin simplificare și automatizare.”

Innovation IT 2021: 18 ani de experiență şi inovație în businessul regional


"Innovation IT a ajuns la ediția a VII-a și este o mare bucurie și onoare să îi avem din nou alături pe clienții, colaboratorii și partenerii noștri într-un eveniment care a devenit, în timp, un reper pentru inovație și tehnologie în businessul regional. Este un an deosebit din toate punctele de vedere și cu atât mai frumos, deoarece am avut ocazia de a sărbători împreună 18 ani de experiență pe piață. Au fost niște ani extraordinari, în care am construit o afacere pentru a ajuta organizațiile să evolueze prin intermediul tehnologiei și a aduce mai aproape de oameni soluții care să fie cu adevărat utile și care să contribuie la îmbunătățirea întregii activități. Mulțumesc tuturor pentru că au fost alături de noi și pentru că în toți acești ani, ne-au oferit încredere, ne-au învățat lecții valoroase, care ne-au ajutat să ne perfecționăm și să ajungem la un nivel în care putem spune cu adevărat că tehnologia, utilizată în mod inteligent, poate fi cheia către stabilitate, performanță și succes în business. Echipa One-IT vă este sincer recunoscătoare!"

Innovation IT - un eveniment One-IT (R) - toate drepturile rezervate