Windows 10 – cel mai personal Windows de până acum

5/5 - (1 vote)

Device with WINDOWS 10

Windows 10 este atât de familiar și ușor de utilizat, încât vă veți simți un expert. Meniul Start revine într-o formă avansată și în plus vă vom aduce aplicațiile dvs. fixate și programele preferate, astfel încât să fie pregătite și să le puteți folosi.

Pornește și reia rapid, are o securitate încorporată mai mare pentru a vă proteja și este proiectat pentru a funcționa cu software-ul și hardware-ul pe care le aveți deja.
Puteți rula facil până la patru aplicații și puteți vedea deschizându-se toate sarcinile într-o singură vizualizare. Puteți chiar și să creați desktopuri virtuale atunci când aveți nevoie de mai mult spațiu sau doriți să grupați lucrurile în funcție de proiect.

Noul sistem de operare va fi disponibil începând cu data de 29 iulie 2015. Deţinătorii sistemelor Windows 7 sau Windows 8.1. vor avea la oferta upgrade GRATUIT
Cei care au acele versiuni, ale sistemului de operare, au la dispoziţie un an, începând cu 29 iulie 2015, pentru a trece la noul Windows 10. Anunţată cu o notificare apărută pe taskbar, oferta este vizibilă deja pentru o parte dintre utilizatorii Windows, aceştia având posibilitatea să-şi rezerve o copie Windows 10 încă de acum, introducând adresa email unde doresc să primească link-ul pentru download şi cheia de utilizator necesară pentru instalare.

Odată instalate, copiile Windows 10 oferite ca upgrade gratuit pentru versiuni Windows din generaţia anterioară vor putea fi utilizate fără limită de timp, având acces la actualizări de securitate pe toată durata de viată a dispozitivului.
Windows 10 va fi gratuit pentru toată lumea. Chiar și pentru cei care l-au piratat. Microsoft vrea ca toată lumea să beneficieze de „noua experiență”. Această experiență poate aduce și vânzări de aplicații prin intermediul sistemului de operare. Mai exact spațiu pe OneDrive, eventual un Office 365 sau aplicații prin Windows Store, ori să colecteze date despre preferințele tale prin intermediul asistentului personal, Cortana. Așa cum face, de exemplu, Google cu Android.

Trebuie ştiut că PC-urile în prezent echipate cu versiuni Windows piratate nu vor primi automat licenţe genuine Windows 10, rămânând cu watermark pe ecran şi alte limitări.

Microsoft arată că această oferta nu este pentru upgrade gratuit şi fără restricţii la Windows 10, ci doar un plan pentru a ˝permite utilizatorilor de versiuni Windows piratate să treacă o versiune oficială˝, profitând de ˝oferte atractive pentru upgrade la Windows 10˝ disponibile pentru achiziţie în magazinul Windows Store. Astfel, copiile Windows 10 instalate fără licenţă validă vor afişa un watermark permanent pe desktop, informând utilizatorii despre folosirea unei versiuni piratate. În plus, ar putea fi restricţionat accesul la actualizări, utilizatorii beneficiind doar de patch-uri de securitate, nu şi actualizări opţionale care îmbunătăţesc funcţionalitatea sistemului de operare.

Etichete: , , , ,

Leave a Reply