Tehnologii de ultimă generație pentru printing în business – noutăți Epson

5/5 - (1 vote)

printing

Partea de printing este vitală în activitatea oricărei organizații. Iar în ziua de azi, optimizarea documentelor, reducerea costurilor cu imprimarea și eficientizarea timpilor de lucru cu echipamentele de printing sunt aspecte care ușurează considerabil activitatea zilnică. Descoperă beneficiile directe ale noilor tehnologii propuse de partenerul nostru, Epson.

În cadrul evenimentului Innovation IT 2021, bradul Epson a prezentat diverse soluţii de imprimare, de scanare şi de proiecţie pentru acasă sau pentru companii, pentru administraţia publică ori pentru instituţiile de învăţământ.

În calitate de integrator de soluții IT personalizate și furnizor de echipamente IT, One-IT îți pune la dispoziție echipamente de printing de ultimă generație. Pentru detalii suplimentare, completează formularul de solicitare, iar echipa noastră te va contacta: 

work

 

🔹 Noile imprimante şi multifuncţionale din gama EcoTank, din categoriile home și small business, au atras atentia participanţilor la eveniment. Utilizatorii se pot bucura de printare mobilă, fără bătăi de cap, la un cost pe pagină extrem de redus, aceste modele fiind livrate cu cerneală pentru până la 3 ani. Acestea oferă utilizatorilor posibilitatea de a economisi până la 90% din costurile generale de imprimare și vin echipate cu recipiente de cerneală cu randament ridicat, special concepute pentru a alimenta eficient și uşor rezervoarele de cerneală integrate.

Cu un design compact și conectivitate completă Wi-Fi și Wi-Fi Direct, imprimantele EcoTank pot fi instalate și integrate cu ușurință în orice casă sau birou mic. Noile modele EcoTank sunt compatibile cu aplicația Epson Smart Panel, ceea ce permite utilizatorilor configurarea și controlarea lor (monitorizarea, imprimarea, scanarea etc.) cu ajutorul dispozitivelor smart. Odată cu prezentarea noilor echipamente EcoTank, Epson a anunțat și lansarea oficială a parteneriatului cu Usain Bolt. Renumitul sprinter, care a câştigat aurul olimpic de 8 ori, va fi ambasadorul campaniei pentru promovarea imprimantelor Epson EcoTank.

printing

🔹 De asemenea, la standul Epson au fost prezentate multifuncţionalele de mare viteză, Epson WorkForce Pro A3+ RIPS, pentru volume medii şi mari de print. Tehnologia cu sistem de pungi de cerneală înlocuibile (RIPS – Replaceable Ink Pack System) foloseşte rezerve de cerneală de volum foarte mare, astfel încât este nevoie de mai puține intervenții din partea utilizatorilor și de mai puține consumabile pentru a tipări vreme îndelungată.

printing

🔹 Din gama imprimantelor de birou pentru departamente mari, prezentate la eveniment, face parte şi seria Epson WorkForce Enterprise, ce cuprinde multifuncţionale extrem de rapide, cu viteze de imprimare de până la 100 ppm, care oferă avantajele ecologice pe care numai tehnologia cu jet de cerneală le poate oferi.

🔹 Tehnologia Epson fără încălzire (Heat-Free) folosită la imprimantele WorkForce Pro RIPS şi Enterprise nu necesită încălzirea la pornirea sau activarea din standby a imprimantei. Acest lucru înseamnă că imprimarea începe imediat, fiind cu până la 50% mai rapidă din stare activă în comparație cu imprimantele laser, care trebuie să preîncălzească fuserul pentru a imprima. Este asigurată o imprimare de mare viteză constantă, chiar și pentru documentele de mare densitate. Tehnologia Epson fără încălzire utilizează cu până la 83% mai puțină energie decât tehnologia laser, deoarece pornirea nu necesită încălzire. Pentru că imprimantele cu jet de cerneală nu au o unitate fuser care se încălzește, acest lucru duce la un consum mult mai mic de energie.

🔹 Prezentările susţinute în cadrul evenimentului One IT au fost susținute cu ajutorul videoproiectorului Epson EB-L735U, o soluţie de afişare flexibilă, cu tehnologia 3 LCD şi sursă de lumină laser, ideală pentru educație, mediul corporate, retail sau pentru atracții turistice. Cele mai avansate videoproiectoare Epson din punct de vedere tehnologic, combină 3 LCD cu sursa de lumină laser sau cu lampa şi beneficiază de o luminozitate ridicată, de o gamă cromatică largă şi de un raport de contrast foarte mare pentru a produce imagini clare, culori excepţionale, realiste, şi nuanţe de negru extrem de intense. Epson este lider al pieţei de videoproiectoare la nivel mondial de peste 20 de ani.

printing

One-IT a pregătit deja o gamă largă de produse IT la ofertă (inclusiv imprimante performante), fiindcă se anunță criza de stocuri la finalul anului. Profită din timp de oferte speciale de Crăciun! Vezi aici ofertele.

criza stocuri 

Etichete: , , ,

Leave a Reply

    • 1

    • 2

    1/2

    Formular SOLICITARE


    This site is protected by reCAPTCHA and Google Privacy Policy and ToS apply.