Perioada de suport și asistență pentru Windows XP s-a încheiat

Rate this post

         Din data de 8 aprilie 2014, asistența și actualizările pentru Windows XP nu mai sunt disponibile. Nu vă lăsați PC-ul neprotejat!

XP - turn OFFCe înseamnă încheierea perioadei de acordare a asistenței pentru Windows XP?

Microsoft a oferit asistență pentru Windows XP în ultimii 12 ani. Dar a venit timpul ca Microsoft și partenerii cu care colaborează în domeniul hardware și software să investească resursele pentru a susține tehnologii mai recente, în scopul de a oferi în continuare noi experiențe deosebite.

Prin urmare, asistența tehnică pentru Windows XP nu mai este disponibilă, inclusiv actualizările automate care ajută la protejarea PC-ului. Microsoft a încetat și furnizarea Microsoft Security Essentials pentru descărcare pe Windows XP. (Dacă ați instalat deja Microsoft Security Essentials, veți primi în continuare actualizări de semnături antimalware pe o perioadă limitată, dar acest lucru nu înseamnă că PC-ul dvs. este în siguranță, deoarece Microsoft nu mai furnizează actualizări de securitate pentru a contribui la protejarea PC-ului.)

Nici Dacă veți continua să utilizați Windows XP acum că perioada de asistență s-a încheiat, computerul dvs. va funcționa în continuare, dar poate deveni mai vulnerabil la riscurile de securitate și la viruși. Internet Explorer 8 nu mai este acceptat, deci dacă PC-ul dvs. Windows XP este conectat la internet și utilizați Internet Explorer 8 pentru a naviga pe web, este posibil să vă expuneți PC-ul unor noi amenințări. De asemenea, de vreme ce tot mai mulți producători de software și de hardware continuă să își optimizeze produsele pentru cele mai recente versiuni de Windows, vă puteți aștepta ca tot mai multe aplicații și dispozitive să nu funcționeze cu Windows XP.

Cum rămân protejat?

Pentru a rămâne protejat acum că perioada de asistență s-a încheiat, aveți două opțiuni:

Faceți upgrade PC-ului dvs. curent

Foarte puține computere mai vechi pot să ruleze Windows 8.1, care este cea mai recentă versiune de Windows. Vă recomandăm să descărcați și să rulați Asistentul de upgrade Windows pentru a vedea dacă PC-ul dvs. îndeplinește cerințele de sistem pentru Windows 8, apoi să urmați pașii din tutorial pentru a face upgrade, dacă este posibil acest lucru pe PC. Cerințele de sistem Windows 8.1 sunt aproape aceleași cu acelea Windows 8, prin urmare, dacă PC-ul dvs. poate rulaWindows 8, în majoritatea cazurilor, puteți obține actualizarea gratuită la Windows 8.1.

Obțineți un PC nou

Dacă PC-ul dvs. nu poate rula Windows 8.1, poate că este momentul să cumpărați unul nou. Explorați selecția noastră excelentă de PC-uri noi. Acestea sunt mai puternice, mai ușoare și mai elegante ca oricând – și la un preț mediu considerabil mai redus decât prețul mediu al unui PC de acum 12 ani.

Găsiți PC-ul perfect

 Cum îmi pot muta toate lucrurile din Windows XP pe un nou PC?

Vă puteți muta lucrurile din Windows XP cu Laplink, o soluție gratuită de migrare a datelor care vă va ghida prin pașii de recuperare a fișierelor, setărilor și profilurilor de utilizator de pe PC-ul Windows XP pe noul laptop, desktop sau pe noua tabletă Windows. (Rețineți că veți avea nevoie de PC-ul dvs. Windows XP pentru a vă migra datele și puteți migra doar către un PC care rulează Windows 7, Windows 8 sau Windows 8.1.)

 

Ce primesc cu Windows 8.1?

O selecție de PC-uri care rulează Windows 8.1
Windows 8.1 vă ajută să faceți toate lucrurile cu care sunteți obișnuit din Windows XP și vă deschid o lume complet nouă de posibilități de explorat și valorificat.

 

Etichete: ,

Leave a Reply