One-IT participă la Midsize Enterprise Summit în San Diego

5/5 - (1 vote)

Midsize Enterprise Summit

One-IT va participa alături de alți lideri din domeniul IT la Midsize Enterprise Summit (MES), care va avea loc în San Diego (California) în perioada 16-18 septembrie. MES este cea mai mare adunare a Chief Information Officer-ilor și Directorilor Executivi ai întreprinderilor mijlocii.

În ziua de azi, liderii din domeniul IT trebuie să construiască o relație puternică cu clienții sau potențialii clienți și să se remarce prin intermediul tehnologiei, oferind o valoare reală clienților, partenerilor, furnizorilor și părților interesate. Scopul acestui eveniment este de a aduna liderii de afaceri în mediul potrivit, unde companiile pot demonstra că pot livra instrumentele necesare pentru a construi un viitor mai bun.

One-IT se va număra printre alți lideri IT din întreaga lume și va prezenta soluții care vor crea un viitor mai bun cu ajutorul tehnologiei avansate.

Midsize Enterprise Summit

Acest eveniment va găzdui zeci de lideri de pe piața IT globală, gata să-și împărtășească cunoștințele, ideile și soluțiile lor cu alți entuziaști IT. Printre aceștia, se numără: HP Enterprise, Intel, Gartner, Mimecast, Scale Computing, Information Builders, Ruckus Networks, WatchGuard, Fortinet, Symantec, Dell EMC, IBM, Lenovo, Barracuda, și alții.

Summitul va fi locul oportun pentru prezentări profesioniste, unde experții își vor împărtăși viziunea de brand și perspectivele în industrie. De asemenea, întâlnirile interactive din sala de conferințe vor oferi oportunitatea de a viza grupuri de directori IT pre-calificați segmentați de interesele tehnologiei. Și asta nu este tot. Va exista o sală de expoziție, unde fiecare companie va avea mediul perfect pentru o demonstrație live a produselor/serviciilor promovate, pentru întâlniri față în față și socializare.

Soluțiile One-IT utilizează realitatea augmentată, o versiune îmbunătățită a realității. Prin intermediul aplicațiilor noastre inovatoare, putem aduce afacerile la nivelul următor prin îmbunătățirea proceselor de lucru, ajutându-i pe oameni să lucreze mai rapid și mai eficient la locul de muncă, reducând eșecurile și sporind eficiența.

În cadrul acestei întâlniri vom propune 3 soluții bazate pe tehnologia realității augmentate: Master OneAR, One Assistance și OneARchitect.

Master OneAR este o soluție de instruire pentru întreținere și servicii, care utilizează realitatea augmentată pentru a oferi instrucțiuni valoroase și intuitive. Această aplicație este utilizată pentru a vedea ansambluri de componente ale activelor pentru a ajuta operatorii să înțeleagă complexitatea mașinilor. Lucrul cu aceste instrumente reduce eșecurile și crește eficiența.

One Assistance este o soluție special concepută pentru companii competitive și inovatoare. Soluția creată de One-IT este ideală pentru monitorizarea serviciilor la fața locului, pentru asistență mobilă la distanță și suport bazat pe live streaming și înregistrare audio și video în urma asistenței la distanță.

OneARchitect este o soluție special concepută pentru companii de arhitectură, construcții și imobiliare. Prin introducerea schițelor 3D în aplicație, companiile le pot arăta clienților cum va arăta imobilul, utilizând dispozitive inteligente. În plus, aceștia se pot deplasa în interiorul clădirii și pot vizualiza live dimensiunea și caracteristicile proprietății. De asemenea, au posibilitatea de a face diferite schimbări. Această soluție permite companiilor să le ofere clienților o cale modernă de a vizualiza proiectul imobiliar dorit, aducând un plus de valoare vânzării.

Acesta este doar începutul noii etape în care One-IT se dezvoltă și oferă soluții inteligente pentru business, bazate pe tehnologia realității augmentate.

Mulțumim tuturor clienților, partenerilor și colaboratorilor noștri, care au avut încredere în noi și care ne-au motivat să dezvoltăm soluții noi, care să aducă mai multă valoare afacerii lor.

Vă invităm să descoperiți produsele și serviciile bazate pe realitate augmentată, vizitând noul nostru website care prezintă noul departament: One-IT Smart.

 

Leave a Reply