One-IT te trimite în Egipt prin Sfara Tours

4.9/5 - (7 votes)

Egipt

Anul 2022 vine cu oferte speciale și mega surprize! Dacă faci una sau mai multe achiziții de minimum 2.000 de lei (TVA inclus) în perioada 25.11.2021-25.01.2022, poți câștiga un sejur all-inclusive de 7 nopți pentru 2 persoane în EGIPT – HURGHADA! 

 

Cu ocazia aniversării a 18 ani de tehnologie în business, îți oferim mai mult decât oferte speciale. One-IT te trimite în Egipt prin Sfara Tours. Află mai jos cum poți intra în cursa câștigării marelui premiu.

Dacă vrei să faci o achiziție de echipamente IT de calitate și la prețuri foarte bune, profită de ofertele noastre actuale.

 

Programul Rabla pentru Electrocasnice

 

* Cauți un produs care nu se regăsește în oferta aceasta? Spune-ne ce îți dorești – completează formularul de solicitare ofertă AICI (link).

Cine poate participa la campanie?

➡️ Clienții business One-IT, precum și firmele sau organizațiile cu rezidență în România.

➡️ Persoanele peste 18 ani împliniți la data începerii campaniei.

 

Condiții de participare și înscriere la extragerea marelui premiu

Marele Premiu constă într-un sejur all-inclusive de 7 nopți pentru 2 persoane, la Hotel Stella di Mare Beach Makadi 5*.

Cei care doresc să intre în cursa pentru câștigarea sejurului all-inclusive în Egipt trebuie:

✅ Să facă una sau mai multe achiziții (unul sau mai multe produse) în valoare de minimum 2000 de lei (inclusiv TVA) pe același bon fiscal/factură fiscală sau pe bonuri fiscale/facturi diferite, în perioada 25.11.2021-25.01.2022.

✅ Să se înscrie online pe adresa http://one-it.ro/Egipt, în care să completeze datele personale obligatorii, în mod corect.

✅ Să păstreze bonul fiscal/factura fiscală (bonurile fiscale/facturile fiscale) în original pentru verificarea veridicității achiziției/achizițiilor.

Consultă în detaliu Regulamentul oficial al campaniei „One-IT te trimite în Egipt”, care este disponibil AICI.

IMPORTANT: În cazul în care un participant dorește să se înscrie de mai multe ori pentru a-și spori șansele de câștig, este necesară achiziția unuia sau mai multor produse în a căror valoare este un multiplu de 2000 de lei, pe facturi/bonuri fiscale diferite și în date diferite (de ex.: pentru două șanse de câștig, participantul trebuie să achiziționeze mai multe produse pe facturi/bonuri fiscale diferite în valoare de minim 4000 de lei).

 

Desemnarea câștigătorului și acordarea premiului

Desemnarea câștigătorului premiului se va face prin tragere la sorți, ce va avea loc în data de 27 ianuarie 2021 și va fi anunțată pe site-ul oficial https://www.one-it.ro/ și pe rețelele de socializare ale One-IT.

În cadrul tragerii la sorți se vor extrage: 1 câștigător pentru Marele Premiu și 3 rezerve dintr-o bază de date ce conține toate înscrierile valide.

Valoarea totală a premiului este de 1060 de euro. – preț pachet sejur all-inclusive pentru 2 adulți.

Procedura de validare a câștigătorului și contactarea acestuia se va face în zilele imediat următoare extragerii. Premiul poate fi revendicat cel târziu până la data de 3 februarie 2022.

Pentru stabilirea tuturor detaliilor referitoare la Premiul oferit, participantul desemnat câștigător împreună cu însoțitorul acestuia, vor fi puși în contact direct cu Agenția de turism Sfara Tours Baia Mare care gestionează excursia.

Egipt

O destinație de vis, cu servicii all-inclusive, atracții turistice și activități unice!

Egipt


Egipt

Îți lansăm provocarea de a-ți face un wishlist cu echipamente/soluții IT și de a le găsi pe cele ideale la promoție. Iar dacă îți dorești o aventură unică, la achiziții de minimum 2000 de lei (inclusiv TVA), te poți înscrie pentru a intra în cursa câștigării marelui premiu 🎀 un sejur all-inclusive de 7 nopți pentru 2 persoane în EGIPT – HURGHADA!

Mult succes! 😎

Etichete: , , , ,

Leave a Reply