One-IT te ajuta sa daruiesti de Sarbatori

5/5 - (9 votes)

Esperando_header    „One-IT te ajuta sa daruiesti de sarbatori”– sub acest slogan se deruleaza prezenta campanie One-IT, cu ocazia sarbatorilor de iarna (perioada 17 – 31 Decembrie 2013). One-IT doreste sa fie alaturi si de persoanele care au cu adevarat nevoie de sustinere . Astfel, in acest an, One-IT se implica in sustinerea persoanelor cu dizabilitati care se gasesc in grija Asociatiei Esperando.

In cadrul magazinelor One-IT, sunt puse la dispozitia clientilor felicitari create de cei de la Asociatia Esperando. Preturile felicitarilor sunt cuprinse intre 2-5 lei, iar la achizitionarea unei felicitari, One-IT doneaza Asociatiei Esperando dublul valorii acesteia;  Astfel ca, o felicitare de 3 lei achizitionata de un client, va insemna 6 lei oferiti Asociatiei Esperando. Acesti bani vor fi folositi pentru imbunatatirea vietii unor copii si tineri cu dizabilitati.

Cu ocazia sarbatorilor de iarna, One-IT dezvolta un spirit festiv prin promotiile lasate si ii indeamna pe clienti sa fie mai buni si darnici pentru ca acest sentiment este intradevar in spiritul Craciunului. Acest tip de actiune creaza un tipar de apreciat aici regional si necesita o dezvoltare continua in acest sens.

One-IT sustine intrajutorarea sociala si doreste sa permanentizeze astfel de actiuni prin aceasta campanie, pentru Asociatia Esperando si pentru acei oameni care intradevar au nevoie de noi in aceste momente, cand totul se petrece in familie si noi, printrun mic gest putem sa le aducem putina bucurie in suflet.

Totodata, One-IT sustine spiritul sarbatorilor de iarna prin cele mai bune promotii la laptopuri, tablete, componente si sisteme PC. Aceasta perioada se diferentiaza la One-IT prin faptul ca se pun la dispozitia clientilor cadouri de ultima tehnologie si pachete la cele mai bune preturi, astfel incat fuga dupa cadouri dinaintea sarbatorilor sa devina o placere pentru fiecare.

>
“Cu ocazia sarbatorilor de iarna, dorim tuturor colaboratorilor si clientilor nostri momente pline de bucurie, energie si multa, multa sanatate! Anul 2014 sa va aduca speranta si fericirea fiecarei clipe! Va multumim pentru ca ati fost alaturi de noi in toti cei 10 ani de activitate si va stam la dispozitie in continuare.” , transmite Nicu Ontiu, business manager-ul companiei One-IT.

One-IT, mai mult decat un expert, un prieten!

Exemplu Felicitare Esperando

Exemplu Felicitare Esperando

One thought on “One-IT te ajuta sa daruiesti de Sarbatori

  1. Viorica P. - 29 decembrie 2013 at 18:38

    Felicitari One IT pentru aceasta initiativa!
    Ne bucuram ca faceti lucruri atat de bune pentru comunitatea locala!

    Sarbatori frumoase si LA MULTI ANI!

Leave a Reply