One-IT a prezentat soluții inovatoare de Realitate Augmentată la Gitex Technology Week în Dubai

5/5 - (1 vote)

realitate augmentată

One-IT a participat la Gitex Technology Week, care a avut loc în Dubai, în perioada 14-18 octombrie, unde a prezentat cele mai recente soluții de business bazate pe tehnologia Realității Augmentate.

Gitex este un eveniment de referință în domeniul tehnologiei mondiale. Este cel mai mare showroom de tehnologie din zona MENA și Asia de Sud, și a reprezentat o mare oportunitate pentru One-IT deoarece peste 120 de țări și companii de renume mondial și-au expus cele mai noi soluții tehnologice, cum ar fi: AI, blockchain, robotică, cloud, și altele.

La acest eveniment, One-IT a participat ca expozant la târgul expozițional, unde a prezentat vizitatorilor și potențialilor clienți cele mai recente soluții smart, bazate pe tehnologia Realității Augmentate. Aceste soluții sunt: Master OneAR, OneARchitect și One Assistance.

Master OneAR este o soluție de instruire pentru întreținere și servicii, care utilizează Realitatea Augmentată pentru a oferi instrucțiuni valoroase și intuitive. Această aplicație este utilizată pentru a vedea ansambluri de componente ale activelor și pentru a ajuta operatorii să înțeleagă complexitatea mașinilor de lucru.

One Assistance este o soluție ideală pentru monitorizarea serviciilor la fața locului, pentru asistență mobilă la distanță și suport bazat pe live streaming și înregistrare audio și video în urma asistenței la distanță.

OneARchitect este o soluție special concepută pentru companii de arhitectură, construcții și imobiliare. Prin introducerea schițelor 3D în aplicație, companiile le pot arăta clienților cum va arăta imobilul și au posibilitatea de a face oricând modificări în cadrul proiectului, utilizând dispozitive inteligente. Această soluție aduce un plus de valoare vânzării.

Cu ajutorul acestor soluții, companiile își pot îmbunătăți fluxurile de lucru, crescând eficiența și ajutându-i pe angajați să lucreze mai rapid, mai inteligent și mai sigur. Două dintre aceste soluții oferă instrucțiuni intuitive și asistență live pentru tehnicienii din diferite industrii, iar cea de-a treia soluție oferă o modalitate modernă de a vizualiza și modifica un proiect imobiliar.

realitate augmentată

Nicolae Onțiu, Directorul General al One-IT, a declarat: „La Gitex am avut ocazia să prezentăm noile soluții de Realitate Augmentată, care pot oferi cu adevărat o alternativă sigură, și care utilizează această tehnologie pentru a simplifica, eficientiza și dezvolta orice activitate întreprinsă. Mulți oameni au vizitat standul nostru și au avut ocazia să vadă soluțiile noastre în acțiune. Am primit feedbackuri pozitive de la vizitatori și potențiali clienți. Credem că participarea noastră la una dintre cele mai mari expoziții de tehnologie din lume a fost un succes, și văzând motivația și profesionalismul expozanților din cadrul Gitex, ne motivează și mai mult să continuăm să ne promovăm propriile aplicații inovatoare la nivel global”.

Claudiu Cocioban, Business Development Manager al departamentului de soluții Smart One-IT, a declarat: „Soluțiile noastre au atras atenția mai multor potențiali clienți din zonă și am fost chiar invitați la întâlniri private pentru a discuta posibile parteneriate pe piața MENA. Aceasta este încă o confirmare a faptului că soluțiile noastre sunt revoluționare pe piața Realității Augmentate”.

În prezent, One-IT se concentrează pe oferirea de soluții de business bazate pe Realitatea Augmentată în domeniul industrial, petrolier, gaze și producție, precum și în domeniul energiei. Mai mult, în urma mai multor discuții în cadrul târgului expozițional Gitex, companiei One-IT i s-a propus să înceapă să dezvolte soluții smart și în domeniul educației.

Timp de cinci zile, One-IT și-a prezentat cele trei soluții inovatoare de Realitate Augmentată. Este incontestabilă necesitatea tehnologiilor de ultimă generație în domeniul businessului, care vizează creșterea eficienței, reducerea eșecurilor umane și dezvoltarea în mod inteligent și ușor a tuturor activităților întreprinse în cadrul unei companii.

One-IT își continuă drumul către introducerea soluțiilor smart de Realitate Augmentată în întreaga lume.

 

One-IT — Smart Solutions for Business

https://www.oneitsmart.com/augmented-reality-in-business/

Etichete: , , ,

Leave a Reply