One-IT partener autorizat Acronis in Romania

5/5 - (3 votes)

Începând cu această lună, One-IT devine Partener Autorizat Acronis în România.

Acronis Authorized PartnerPrin acest parteneriat One-IT aduce mai aproape clienților din mediul business dar și consumer beneficiile oferite de softul de back-up numarul 1 in lume.

Acronis este un important furnizor de soluții ușor de utilizat, de backup, de recuperare și de securitate pentru medii fizice, virtuale si cloud.

Tehnologiile sale patentate permit corporatiilor,  firmelor mici si mijlocii  dar și consumatorilor să protejeze bunurile digitale. Cu software-ul de recuperare în caz de dezastru, implementare și migrare „Acronis”, utilizatorii pot proteja informațiile digitale, să mențină continuitatea afacerii și pot reduce timpii morți.

Acronis stabilește un nou standard pentru protecția de date in Cloud și On Premises prin intermediul produselor sale de backup, de recuperare în caz de dezastru, precum și soluții de sincronizare de fișiere și partajare sigure. Acronis oferă o protecție ușoară, completă și la prețuri accesibile de date a tuturor fișierelor, aplicații și sisteme de operare pe orice virtuale-mediu, fizic, cloud și mobil.

Fondată în 2003,  compania Acronis protejează datele de peste 5 milioane de consumatori și 500.000 de întreprinderi în peste 145 de țări. Cu mai mult de 100 de brevete, produse Acronis au fost desemnate cele mai bune produse ale anului, și acoperă o gamă largă de caracteristici, inclusiv migrația, clonarea și replicare. Astăzi, soluțiile Acronis sunt disponibile la nivel mondial printr-o retea globala de furnizori de servicii, distribuitori și reselleri cloud.

 

Pentru cerere ofertă preț special la ACRONIS (și identificare tehnică soluție) faceți o cerere pe acest formular: Pret Special

 

Acronis oferă versiunea True Image pentru home şi firme mici, iar pentru business oferă şi mai multe versiuni şi servicii potrivite pentru afacerea ta: Acronis Backup, Acronis Backup Advanced, Acronis Cloud Storage, Acronis Snap Deploy, Acronis Disaster Recovery, etc.

Cerere ofertă preț special ACRONIS: aici

 

  • Video – Why Should I Protect My Data?  – by Acronis Solution:

Etichete: , , ,

Leave a Reply

    • 1

    • 2

    1/2

    Cerere PREȚ SPECIAL


    This site is protected by reCAPTCHA and Google Privacy Policy and ToS apply.