One-IT Gold Partner Toshiba

5/5 - (1 vote)

septembrie 2009
One IT obtine distinctia de Gold Partner Toshiba

Cu ocazia intalnirii Partenerilor Scop Computers din acest an care s-a desfasurat in perioada 3-6 septembrie, la Gura Portitei din Delta Dunarii, One IT a primit Premiul de Performanta pentru Cea Mai Importanta Crestere a Cifrei de Afaceri din Romania pentru acest an din sectorul IT in care activeaza.

Acest premiu vine ca recunoastere a contributiei companiei One IT pentru volumul mare de vanzari inregistrat cu brandurile distribuite de Scop: Toshiba, Acer, HP si Panasonic.

“Premiul reprezinta meritul intregii echipe One IT, din Baia Mare si Cluj, care a inteles filosofia companiei, si-a insusit principiile ce vizeaza calitatea si performanta si a reusit sa ajunga la inimile clientilor, satisfacandu-le setea de cunoastere si progress”, marturiseste Nicolae Ontiu, managerul companiei One IT.

De asemenea, One-IT a primit cu aceeasi ocazie distinctia Gold Partner Toshiba in Romania, ca recunoastere a realizarilor remarcabile ale firmei din acest an.

In ultimele trimestre ale anului 2009, compania One IT a desfasurat numeroase campanii de promovare a produselor Toshiba, prin intermediul carora s-a urmarit atat cresterea volumului de vanzari pe acest segment cat si incurajarea clientilor de a folosi produse IT de calitate si care asigura o performanta maxima.

“Activam intr-un domeniu aflat in permanenta dezvoltare si vrem sa tinem pasul cu cei care pun accent pe calitate si performanta, pentru ca asta si doresc clientii nostri. Rezultatele deosebite pe care le-am obtinut intrucat am ales sa sustinem mai mult produsele Toshiba pe pietele pe care activam, nu fac altceva decat sa ne intregeasca convingerea ca am promovat performanta la standarde inalte si am creat totodata un parteneriat bazat pe incredere si profesionalism, atat cu clientii cat si cu furnizorii nostri, parteneriat care dorim sa existe mult timp de acum inainte”, continua Nicolae Ontiu.

Ii asiguram pe clientii nostri de faptul ca nu ne vom opri aici, ci dimpotriva, ca si echipa, suntem hotarati sa crestem permanent nivelul de competente la One IT pentru a le asigura clientilor produse si servicii de cea mai buna calitate”, incheie plin de entuziasm managerul companiei.

Leave a Reply