Noul magazin One IT în Polus Center Cluj

Rate this post

Cluj-Napoca– 12 Octombrie 2007 – S-a deschis oficial noul magazin One IT în Polus Center Cluj.

Compania One IT, de origine baimăreană, şi-a atins unul dintre scopurile pe anul acesta : de a extinde reţeaua de vanzare end-user la nivel de Cluj.

Magazinul One IT, din Centrul Comercial Polus, întâmpină prietenos, dupa cum şi sloganul “One IT – Mai mult decât un expert, un prieten !”, vizitatorii Polus cu oferte IT&C deosebit de atrăgătoare şi pe placul clujenilor. Astfel clujenii au acces începand de la diverse modele de notebook-uri, navigatoare, playere, periferice, accesorii, pana la calculatoare, componente IT, monitoare, imprimante, la preţuri foarte bune şi nu în ultimul rand au parte de mărci de prestigiu, cum ar fi : Dell, Asus, MSI, Toshiba Satellite, Samsung, Altec Lansing, etc.
Raportul foarte bun calitate – preţ oferit odata cu deschiderea magazinului One IT în Polus s-a datorat în buna parte parteneriatelor deja existente cu Intel, Microsoft, XEROX.

One IT se numără printre cele peste 180 de brand-uri de renume naţional şi internaţional prezente în Polus Center Cluj, cel mai mare complex comercial pe un singur nivel din România cu o investiţie de 140 de milioane de dolari, a cărei construcţie a necesitat 15 luni şi care a devenit unul dintre cele mai importante puncte de atracţie ale Clujului.

Despre One IT:
One IT pune accentul pe integrarea echipamentelor hardware ,software şi de reţea în oferte complete de servicii. Compania este cunoscută pe piaţa zonală prin activităţile sale de asamblare PC-uri, ofertă foarte diversificată la un raport foarte bun preţ/calitate; şi de asemenea prin service-ul şi consultanţa de specialitate oferite clientilor si colaboratorilor. Colaborarea cu liderii internaţionali din domeniul IT, ca : Toshiba, Intel, Xerox, Microsoft şi alţii, a consolidat şi crescut garanţia unei oferte complete de produse şi servicii competitive, bazate pe cele mai bune competenţe şi tehnologii.

Leave a Reply