Școala online: Lenovo ThinkBook 15 – laptopul educațional dedicat învățământului

5/5 - (3 votes)

Lenovo ThinkBook 15Laptopul Lenovo ThinkBook 15 este ideal pentru activitățile de predare/învățare online și face față tuturor provocărilor digitale din acest moment. Performanța în învățământ este în continuare un element important, chiar și în această perioadă în care cursurile se desfășoară online. De aceea, este nevoie de echipamentele IT potrivite pentru sistemul de învățământ la distanță.

Un avantaj enorm este faptul că Lenovo ThinkBook 15 G2 vine cu Windows 10 Pro Educational preinstalat.

Pret Special

Lenovo ThinkBook 15 este un laptop versatil din gama business, care oferă performanță, flexibilitate și o experiență de utilizare ușoară și eficientă. Datorită caracteristicilor tehnice adaptate nevoilor mediului educațional, orice profesor/elev își poate optimiza activitățile specifice pentru a fi mai productiv chiar și în scenariul de învățare online.

Performanță și design memorabil

Laptopul este  echipat cu un procesor Intel® Core ™ din generația a 11-a, pentru a oferi performanță ridicată și receptivitate oriunde te afli.

Claritate video și sunet bogat – pentru cursuri online fără compromis

Cursurile online fără probleme tehnice sunt mai puțin obositoare și oferă oportunitatea de a da cât mai mult randament atât elevilor, cât și profesorilor.

Ecranul FullHD de 15.6” de care dispune Lenovo ThinkBook 15 oferă o experiență vizuală la cote înalte, alături de experiența unui sunet clar datorită celor două difuzoare Dolby Audio ™ și a microfonului certificat Skype încorporat.
Datorită caracteristicii ThinkShutter, ai posibilitatea de a închide fizic camera web.

Conexiuni rapide și optimizate

Rapiditatea transferului de date și accesul rapid la internet sunt esențiale pentru mediul educațional. De aceea, Lenovo ThinkBook 15 dispune de portul USB 3.1 (Gen2, Type-C), care oferă transfer de date și încărcare rapidă a fișierelor media mari. O funcție utilă pentru cei care călătoresc este funcția always-on, care poate încărca alte dispozitive chiar și atunci când laptopul este oprit. Mai mult, vei avea acces rapid la internet, oriunde mergi, cu ajutorul adaptorului wireless 802.11AX integrat.

Lenovo ThinkBook 15

Dacă reprezinți mediul educațional (școli, licee, universități) sau primăria, consilii locale/județene pentru școli – (conform reglementărilor producătorului acestea nu se pot factura către alte entități juridice sau persoane fizice) – poți să ne soliciți detalii și preț aici:

work

Capacitate de stocare modernă și suficientă 

Lenovo ThinkBook 15 are o capacitate memorie de 8GB DDR4 și stocare 256GB SSD, mai mult decât suficientă pentru activitățile educaționale, oferind rapiditate de transfer a datelor și spațiu suficient de stocare a tuturor cursurilor și nu numai.

Acest model este disponibil și în configurații cu 4GB memorie sau chiar 12 GB DDR4.

Durabilitate și fiabilitate

Rezistența la lovituri, stropi, praf și temperaturi extreme este redată de multiplele teste de durabilitate și fiabilitate ale laptopului. Acesta poate fi un aspect important, mai ales dacă laptopul este folosit în cele mai diverse medii și de utilizatori și mai puțin experimentați (de ex.: elevii claselor mai mici, care nu au aceeași dexteritate sau atenție în manevrarea echipamentelor IT).

Sistem de operare dedicat – Windows 10 Pro Educațional – securitate și gestionare la nivel înalt

Lenovo ThinkBook 15 dispune de sistemul de operare Windows 10 Pro Education, care se bazează pe versiunea comercială a Windows 10 Pro și oferă gestionare și securitate superioare, venind cu setări implicite specifice activității educaționale.

Licențele Windows 10 Pro Educațional oferă o serie de caracterisitici esențiale și extrem de utile pentru mediul educațional: Device Encryption, BitLocker, Remote Desktop, AppLocker etc.

Windows 10 Pro Educațional oferă o securitate sporită, gestionare ușoară a programelor și activităților, pentru a te putea concentra pe ceea ce e important: predarea și învățarea online la cel mai înalt nivel.

Un aspect pozitiv al acestui tip de sistem de operare este faptul că oferă un grad ridicat de securitate și o gestionare optimizată a activității, la un preț mai mult decât decent, venind în sprijinul nevoii de digitalizare și de desfășurare în cele mai bune condiții a învățământului online.

Lenovo ThinkBook 15

Alegerea echipamentelor IT potrivite învățământului online a devenit o prioritate pentru mediul educațional. De aceea, este important să faci alegerea cea mai bună, pentru că tehnologia chiar poate ajuta întregul proces de predare/învățare în această perioadă dificil de gestionat pentru fiecare dintre noi.

 

Consultă AICI toate specificațiile tehnice ale laptopului Lenovo ThinkBook 15 și cere o ofertă de preț destinată exclusiv mediului educațional*.

IMPORTANT: * Destinația echipamentelor cu Windows Educațional trebuie neapărat să fie către mediu educațional (școli, licee, universități) sau ministerul educației, primării, consilii locale/județene pentru școli – nu se pot factura către alte entități juridice sau persoane fizice. – Acestea sunt condițiile producătorului echipamentului.

work

Etichete: , , ,

Leave a Reply

    • 1

    • 2

    1/2

    Formular SOLICITARE


    This site is protected by reCAPTCHA and Google Privacy Policy and ToS apply.