Leasing Operațional IT pentru digitalizarea afacerii

5/5 - (1 vote)

leasing operațional IT

Dorești să îți dezvolți compania prin digitalizarea activității cu echipamente/software IT business? Leasingul operațional IT poate fi o metodă potrivită de a avea la dispoziție toate instrumentele necesare digitalizării. Iată de ce avantaje se poate bucura compania ta dacă alege această metodă de finanțare.

Pentru că One-IT susține digitalizarea businessurilor, îți aducem în atenție leasingul operațional, o modalitate de finanțare simplă, rapidă și eficientă, care presupune utilizarea unor echipamente IT, fără a depune un efort financiar pentru achiziționarea lor, care nu ar putea fi acoperit imediat.

One-IT în parteneriat cu Grenke Renting, o companie reputată și cu experiență vastă în finanțări prin leasing, oferă un contract atractiv de închiriere, ajutând companiile să implementeze cele mai potrivite echipamente și soluții IT pentru: automatizarea proceselor, creșterea productivității, optimizarea performanțelor și comunicarea la cel mai înalt nivel.

Aplică AICI!

Închirierea echipamentelor IT, prin leasingul operațional, aduce beneficii care nu pot fi ignorate și ar fi recomandat, cel puțin, luate în calcul de antreprenori.

Avantajele obținute de clientul One-IT prin leasingul operațional IT:

Ai nevoie doar de un set minimal de documente și primești răspuns în 24-48 de ore la cererea de finanțare depusă;
Factura la leasing vine sub formă de chirie și este deductibilă total;
 Nu este afectată bonitatea financiară a firmei, deoarece echipamentul IT rămâne în gestiunea finanțatorului și nu apare în bilanțul companiei tale;
 Nu se încarcă linia de credit la bancă cu încă o achiziție și astfel, se îmbunătățește lichiditatea firmei;
 Poți opta pentru plata în rate de la 18 până la 60 de luni;
 Majoritatea finanțărilor se fac cu avans 0%;
 Prin minimizarea impactului financiar, economisești capitalul firmei;
Finanțatorul Grenke Renting solicită un singur comision de administrare, pentru întreaga durată a contractului;
 Plățile pot fi efectuate trimestrial, ceea ce înseamnă mai puține cheltuieli bancare și o gestiune contabilă simplificată;
 Chiria în euro este constantă pe durata contractului, astfel încât poți să îți planifici costurile pe o perioadă îndelungată.

Clienții eligibili pentru utilizarea de echipamente prin leasing operațional sunt: SRL-uri, SA-uri, PFA-uri, cabinete de avocatură, cabinete de arhitectură, cabinete medicale și întreprinderi individuale.

Deoarece este esențială etapa de identificare a echipamentelor IT, îți recomandăm să apelezi numai la furnizori IT acreditați, care pot să facă o analiză clară și realistă a necesarului și care poate livra în cel mai scurt timp tot ce are nevoie firma.

Pentru o privire de ansamblu asupra leasingului operațional, poți urmări sesiunea LIVE din cadrul TECHtime, în care un reprezentant Grenke Renting a venit cu noutăți și clarificări importante. Vezi AICI sesiunea integrală.

Pași de obținere a finanțării prin Leasing Operațional IT:

1. Firma ia legătura cu One-IT (în calitate de furnizor IT) pentru a determina necesarul de echipamente/software IT.

2. Datorită parteneriatului cu Grenke Renting, se transmite o solicitare a clientului către firma de leasing.

3. Se face o analiză financiar-economică a firmei doritoare (prin furnizarea unei documentații relevante). Grenke Renting oferă un răspuns în 24 -48 de ore de la trimiterea solicitării.

4. Dacă răspunsul este pozitiv, se trece la semnarea contractului.

5. În urma acestui contract de închiriere de echipamente IT, singura garanție cerută de firma de leasing sunt 5 bilete la ordin în original, care se predau pe baza unui proces de predare-primire. La finalul contractului, la cererea clientului, această garanție i se returnează.

6. După ce ajung documentele, se comandă produsele menționate în contract și sunt livrate de One-IT pe baza unui proces de predare-primire.

Odată livrate/instalate produsele IT, perioada contractuală începe.

Conditii de obținere a contractului de leasing:

➡ Valoare minimă pe contract: 500 de euro fără TVA;
➡ Perioada de bază a contractului de închiriere: 18-60 de luni;
➡ Asigurare electronică pentru produse: 1.75% pentru bunuri IT fixe; 2.50% pentru alte bunuri fixe; 3% pentru bunuri mobile, minimum 50 de euro;
➡ Comision de administrare: 1%, minimum 75 de euro.

Documentația necesară pentru obținerea contractului de leasing operațional poate fi consultată aici.

Pentru a-ți face o viziune mai clară, iată câteva exemple de categorii de produse IT pe care le poți închiria prin leasing:

Stație de backup NAS  |  Laptop performant  |  Server fiabil

Bucură-te de cele mai noi tehnologii IT cu cheltuieli financiare reduse la minim! Beneficiind de această metodă de finanțare, te vei putea concentra pe principalul obiectiv al afacerii: continuarea derulării activității, eficientizarea proceselor de muncă și optimizarea costurilor în drumul către dezvoltarea businessului în cele mai bune condiții. 

Pentru a cere o ofertă de leasing operațional, te rugăm să completezi formularul de înscriere, iar unul dintre colegii de la departamentul de vânzări One-IT te va contacta în cel mai scurt timp.

aplicare

Etichete: , , , , ,

Leave a Reply