Kiss Fm şi One IT dăruiesc un mărţişor !

Rate this post


One IT este partener local în “Spirala Mărţişoarelor” organizată de KISS FM!

Luni, 1 Martie – One IT şi Kiss Fm au oferit sutelor de doamne şi domnişoare pe care le-au întâlnit, câte un strop de primăvară!
Doamnele şi domnişoarele care şi-au făcut drum prin centrul oraşului Baia Mare în ziua de 1 Martie, au fost întâmpinate cu flori, mărţişoare şi multe zâmbete calde din partea echipei One IT şi Kiss FM.

“Fiind o zi atât de importantă, am considerat că este o bună ocazie să le aducem doamnelor câte un stop de primăvară în suflet, un mărtiţor şi o floare cu prilejul zilei de 1 martie. În acest fel le arătăm că ne pasă de ele, le mulţumim pentru că există şi le apreciem pentru toate rolurile pe care le îndeplinesc, cu atâta responsabilitate, într-o zi”, a declarat Nicolae Onţiu, General Managerul companiei One IT.
Această acţiune organizată la început de primăvară face parte dintr-o amplă campanie adresată doamnelor şi domnişoarelor, la finalul căreia, prin tragere la sorţi, toate femeile din întreaga ţară înscrise în “Spirala Mărţişoarelor” au şansa de a câştiga o excursie oferită de KISS FM. Pe plan local doamnele şi domnişoarele din Baia Mare care s-au înscris în “Spirala Mărtişoarelor” au o şansă în plus de a câştiga premii IT oferite de către compania One IT – partener local Kiss FM.

Şi pentru că această acţiune nu se opreşte aici, ea va fi reluată luni, 8 Martie când vom aniversa Ziua Internaţională a Femeii, “cea mai frumoasă jumătate a lumii”, după cum spunea cel mai mare gânditor francez. Şi cu această ocazie vor fi oferite alte sute de mărţişoare şi flori din partea One IT şi Kiss FM.

Etichete: , , , ,

Leave a Reply