Innovation IT 2021: 18 ani de experiență şi inovație în businessul regional

5/5 - (5 votes)

One-IT a organizat un eveniment dedicat clienților business, Innovation IT. A VII-a ediție aniversară marchează 18 ani de Tehnologie, Experiență și Inovație în susținerea dezvoltării organizațiilor prin Tehnologie și Digitalizare. Evenimentul a avut loc joi, 23 septembrie, la sala de evenimente „Primera” a Hotelului Primera Dru și a găzduit peste 100 de clienți One-IT. Devenit deja o tradiție pentru mediul de afaceri regional, Innovation IT aduce în prim-plan cele mai noi tehnologii din domeniu. 

Deoarece inovația este cuvântul cheie prin care organizațiile accelerează evoluția digitală, nu au lipsit noutățile din domeniul tehnologiei, care au fost prezentate ca în fiecare an, de către specialiști de top, pentru sporirea eficienței, productivității și securității în business.

Această ediție a fost una cu adevărat specială, datorită clienților One-IT, alături de care am reușit să construim colaborări durabile și să accelerăm dezvoltarea businessurilor cu ajutorul soluțiilor IT potrivite în cei 18 ani de activitate în domeniul IT.

Innovation IT 2021 a fost un real succes și datorită partenerilor prezenți la eveniment: Xerox, Synology, Cisco, Epson, Bitdefender, Dell EMC, Dahua, Vertiv, Acronis, Asus, Aten, Lenovo, HP, Fortinet și Spacer. Astfel, speakerii evenimentului, reprezentanți ai unor branduri de top, au abordat teme actuale pentru mediul de afaceri. Aceștia au propus în fața clienților numeroase soluții business inovatoare, într-un mod interactiv și adaptat nevoilor specifice ale clienților.

Această ediție a fost deschisă de CEO & Founder al One-IT, Nicolae Onțiu, care a făcut o scurtă retrospectivă a celor 18 ani de experiență One-IT și care a prezentat o viziune de viitor pentru susținerea progresului în afaceri prin soluții IT flexibile și stabile.

Prezentările partenerilor au fost concepute sectorului B2B și au propus soluții IT care răspund provocărilor actuale din mediul de afaceri:

➡️ Inovații cu inteligență artificială în supraveghere video, videointerfonie și control acces (DAHUA);

➡️ Securitate IT pentru prevenirea, protejarea și răspunsul eficient împotriva amenințărilor cibernetice (BITDEFENDER);

➡️ Printare și management inteligent al informației și documentelor, inclusiv pentru modul de lucru hibrid (XEROX);

➡️ Protecție cibernetică a datelor fizice, virtuale sau în cloud (ACRONIS);

➡️ Imprimare cu jet de cerneală la cele mai înalte standarde (EPSON);

➡️ Stocare și backup de date performante pentru întreprinderi mici și mijlocii (SYNOLOGY);

➡️ Conectivitate audio/video și administrare simplificată prin tehnologii de alimentare, conectivitate și partajare (ATEN);

➡️ Soluții de alimentare cu energie electrică pentru asigurarea continuității transferului de date și a operațiunilor zilnice ale afacerii (VERTIV).

 

 

 

 

 

 

 

 

După prezentarea noutăților IT de către partenerii One-IT, a urmat sesiunea demo. În cadrul acesteia, clienții au avut oportunitatea de a descoperi, de a testa soluțiile și echipamentele prezentate, de a le analiza și de a pune întrebări specialiștilor aflați la standurile partenerilor.

 

 

 

 

 

 

 

Ulterior prezentării demo, a urmat tombola dedicată clienților One-IT care au participat la eveniment și care au avut parte de premii spectaculoase, unele neașteptate și utile. Printre acestea, regăsim: laptop, multifuncționale, telefoane, accesorii tech, licențe, stații de back-up, scaun de gaming etc.

Pentru că ediția aceasta sărbătorește 18 ani de experiență în domeniu, a urmat un moment surpriză, conceput cu acest prilej. Astfel, au fost premiați 18 clienți One-IT. Chiar dacă s-au ales doar 18 clienți, One-IT a ținut să specifice faptul că fiecare dintre clienți sunt la fel de valoroși deoarece am creat relații durabile și frumoase cu fiecare dintre aceștia.

Innovation IT

 

 

 

 

 

 

 

Premierea clienților a fost doar începutul. Momentul a fost continuat cu o surpriză care l-a avut în prim-plan pe Nicolae Onțiu. Acesta a primit un trofeu de apreciere pentru 18 ani de activitate și pentru implicarea în oferirea de tehnologii cu adevărat utile pentru mediul de afaceri regional.

Cu emoție și recunoștință pentru invitați, Nicolae Onțiu, CEO & Founder One-IT, a declarat: „Innovation IT a ajuns la ediția a VII-a și este o mare bucurie și onoare să îi avem din nou alături pe clienții, colaboratorii și partenerii noștri într-un eveniment care a devenit, în timp, un reper pentru inovație și tehnologie în businessul regional. Este un an deosebit din toate punctele de vedere și cu atât mai frumos, deoarece am avut ocazia de a sărbători împreună 18 ani de experiență pe piață. Au fost niște ani extraordinari, în care am construit o afacere pentru a ajuta organizațiile să evolueze prin intermediul tehnologiei și a aduce mai aproape de oameni soluții care să fie cu adevărat utile și care să contribuie la îmbunătățirea întregii activități. Mulțumesc tuturor pentru că au fost alături de noi și pentru că în toți acești ani, ne-au oferit încredere, ne-au învățat lecții valoroase, care ne-au ajutat să ne perfecționăm și să ajungem la un nivel în care putem spune cu adevărat că tehnologia, utilizată în mod inteligent, poate fi cheia către stabilitate, performanță și succes în business. Echipa One-IT vă este sincer recunoscătoare!”

Seara a culminat cu cina festivă, moment excelent pentru ca participanții să socializeze și să petreacă un timp de calitate, deschis oportunităților și discuțiilor constructive într-o atmosferă relaxată, antrenată de energie pozitivă și prietenie.

Participanții au fost plăcut surprinși de întregul eveniment, precum și de inovațiile prezentate. Iată câteva dintre feedbackurile primite de aceștia:

Mihai Marcu, reprezentant SYNOLOGY, a afirmat: „One-IT reușesc să fie un magnet puternic în domeniu, atrăgând și menținând în jurul lor persoane de calitate. Să creezi o comunitate puternică este o mare realizare. Felicitări pentru rolul pe care îl îndepliniți cu succes și pentru aniversarea celor 18 ani de activitate! Mulțumim pentru promovarea soluțiilor de stocare și backup Synology, soluții complete și cu grad foarte ridicat de fiabilitate, investiție care se amortizează într-o perioadă scurtă de timp.”

Bogdan Strătulă, reprezentantul VERTIV România, a spus: „A fost prima participare a Vertiv la Innovation IT, ne-a bucurat organizarea excelentă a evenimentului. Am regăsit în audiență reprezentanți ai celor mai importante companii și instituții din zona Maramureșului, cărora le-am povestit despre istoria Vertiv în asigurarea continuității infrastructurilor critice de date, dar și despre cele mai noi tendințe din domeniul Edge Computing. Cu acest eveniment, am pus bazele parteneriatului cu OneIT, care, prin adăugarea soluțiilor Vertiv în portofoliu, devine un important jucător în piața locală de infrastructură.”

Călin Vlad, reprezentantul BITDEFENDER, precizează: „Echipa Bitdefender participă an de an cu mare drag la evenimentele One-IT, iar anul acesta a fost un eveniment cu totul deosebit, întrucât marchează <<majoratul>> vostru. Faptul că am reușit să prezentăm cele mai noi informații despre soluțiile Bitdefender în fața unui auditoriu live, pe cât de numeros pe atât de select, ne face să ne încredem și pe viitor în succesul garantat al parteneriatului Bitdefender cu Echipa One IT. Mulțumim și La Mulți Ani!”

Ionuț Baciu, reprezentantul XEROX România, a afirmat: „Suntem onorați că am avut privilegiul de a participa la evenimentul Inovation IT, organizat de partenerul nostru One-IT, cu atât mai mult cu cât acest eveniment vine la 18 ani de la înființarea companiei. A fost o ocazie pentru noi – Xerox România – să prezentăm noutățile cu care venim în acest an, 2021, și să transmitem invitaților modul în care Xerox a reușit să dea o mână de ajutor atât echipelor IT, cât și utilizatorilor, în adaptarea mai ușoară la noul mediu de lucru hybrid, de care cu toții ne-am lovit în această perioadă pandemică. Felicitări, echipei One-IT! Să ne vedem sănătoși cu toții la anul, la un nou eveniment de succes!”

Bogdan Albu, reprezentantul ACRONIS, a declarat: „Un eveniment care s-a ridicat la înălțimea celor 18 ani de excelență și inovare. M-a onorat invitația voastră și aștept cu nerăbdare ediția următoare. Felicitări familiei One-IT și la mulți ani! Servus!”

Evoluția One-IT se datorează tuturor și, datorită acestui lucru, întreaga echipă dorește să mulțumească fiecărui client, colaborator sau partener, care au contribuit la acest parcurs frumos al One-IT în cei 18 ani de Tehnologie, Experiență și Inovație în susținerea dezvoltării organizațiilor prin Tehnologie.

Innovation IT a devenit un eveniment de referință în mediul de afaceri regional, adunând într-un singur loc, branduri de renume în IT și clienți ai One-IT (din domenii foarte diverse). Pentru detalii suplimentare despre One-IT și despre Innovation IT, vă rugăm să vizitați pagina oficială www.one-it.ro.

Etichete: , ,

One thought on “Innovation IT 2021: 18 ani de experiență şi inovație în businessul regional

  1. Dumitru Ioan - 28 septembrie 2021 at 22:54

    La multi ani OneIT pentru majorat! 😀
    Felicitari pentru tot ceea ce faceti si sa cresteti la fel de frumos si in continuare!!!

Leave a Reply