One-IT partener la Evenimentul de investitii al anului 2014 in Cluj-Napoca

5/5 - (1 vote)

Robert Rolih

Daca iti doresti sa investesti inteligent, insa ti-e frica din cauza ca nu cunosti destule informatii despre bursa, piata de capital si alte asemenea “fenomene paranormale” :), atunci acest articol va fi o veste buna pentru tine.
La Cluj vine un speaker de talie internationala, Robert Rolih expert in domeniul investitional. 

Evenimentul va avea loc in 13 Noiembrie si vom invata de la Robert in ce sa investim astfel incat sa depasim pe 95% din investitori, avand siguranta ca nu vom pierde banii investiti.

Cand: 13 Noiembrie 2014, între orele 9:00 – 14:00 sau între orele 16:00 – 21:00
Unde: Cluj-Napoca, Grand Hotel Napoca

Despre Robert

Robert Rolih este primul coach acreditat de Brian Tracy in Europa si partener de afaceri cu acesta, a sustinut evenimente in peste 10 tari si a colaborat in diverse proiecte cu traineri renumiti din domeniul dezvoltarii personale si de business (Chet Holmes – partenerul de afaceri al lui Tony Robbins, Robert G. Allen, Andy Harrington si altii).

Acum mai bine de 7 ani a avut incredere intr-un agent de investitii care i-a pierdut, cu gratie, toti banii investiti – mai mult de 100.000 de Euro, in total.

Din acel moment a inceput sa studieze partea mai putin vazuta a domeniului financiar si a hotarat sa impartaseasca experienta lui cat mai multor persoane posibil. Practic, si-a dedicat viata acestui domeniu.

Doar in 2013, peste 7500 de persoane au participat la seminariile si workshop-urile lui Robert.

Unul dintre participanti i-a scris:

“Folosind sfaturile si sistemul de la seminar si jucand exact dupa regulile pe care le-am invatat, am adus un profit de 38,1% in 4 luni.” – Andrej Stesl, Director fundatie umanitara

De ce e potrivit pentru tine acest seminar?

Acest seminar este potrivit pentru tine doar daca iti doresti sa castigi bani pasiv din investitii fara sa risti banii investiti si fara sa dai cea mai mare parte celor care iti “administreaza” investitia (fonduri de pensii, de asigurari, consultanti financiari etc).

Mai multe detalii despre eveniment si rezervarea locului aici.

Care este investitia ta?

–  Seminarul costa in mod normal 98 de euro pentru pachetul Standard si 198 de euro pentru cel VIP.

Dar,  daca folosesti codul (ONEIT) si ai acces GRATUIT la pachetul Standard. Iar pentru cel VIP platesti doar 58 de euro.

Intra aici si rezerva locuri pentru tine si prietenii despre care stii ca ii intereseaza acest domeniu.

Seminarul este foarte valoros si vei pleca cu claritate si informatii pretioase pentru viata ta financiara.
Voi fi foarte sincer insa si iti spun de pe acum ca dupa seminar, Robert te va invita la un workshop in care vei putea invata mult mai multe despre cum sa investesti fara pierderi. Va fi, bineinteles, alegerea ta daca vei vrea mai mult sau nu.

Etichete: , ,

Leave a Reply