Despre performanta si depasire limite la conferinta cu Andrei Rosu din 20 octombrie la Baia Mare

5/5 - (2 votes)
Andrei Rosu

One-IT este partener al conferintei cu Andrei Rosu care va avea loc in 20 octombrie la Baia Mare si are o oferta speciala pentru clienti si colaboratori.

Dorim performanta si depasire limite?

Vietile noastre sunt definite de oamenii pe care ii intalnim, care ne inspira si ne motiveaza sa devenim persoane mai bune. Acesti oameni sunt veritabile modele prin atitudine, care au ales sa iasa din zona de confort si sa-si atinga visurile aplicand o reteta simpla: Viseaza. Planifica. Actioneaza.

 (P): Campionat de bowling la Octopus Bowling Cafe

Andrei Rosu este un astfel de om, care prin propria viata si victoriile sale personale ii inspira pe cei din jurul sau, inspira o natiune intreaga.

Andrei Rosu are 40 de ani, o familie minunata, este tatal a doi copii, este cel mai cunoscut sportiv de andurata din Romania, blogger, antreprenor, scriitor si vorbitor inspirational, organizator de evenimente caritabile, sustinator de proiecte sociale si donator benevol de sange.

La invitatia Maramures Business Club, Andrei Roşu, supranumit „Omul Maraton” de presa din Romania, vine pentru prima dată în Maramureş, la Baia Mare, în calitate de speaker, pentru a susţine o conferinţă inspiraţională care va aduce schimbări pozitive în viaţa fiecărui participant. În cadrul conferinţei el îşi va spune povestea şi va împărtăşi din secretele sale publicului participant.

 

ONE-IT este Partener al acestei conferinte si pentru ca suntem interesati de dezvoltarea comunitatii locale, a afacerii tale si a angajatilor companiei tale, avem o oferta speciala:
 Taxa de participare la 80 de lei, redusa de la 120 lei (taxa Early Bird)!
Oferta speciala expira in 7 Octombrie!
Daca doresti sa participi te poti inscrie aici: http://bit.ly/inscriere-conferinta-Andrei-Rosu, introducand in formularul de inscriere codul de discount: oneit.
 
De ce sa participi?

Pentru ca vei interactiona cu unul dintre cei mai performanti romani si vei descoperi noi elemente despre:

  • importanţa obiceiurilor bune
  • motivatie şi depaşirea propriilor limite
  • familie, nutriţie şi un stil de viaţă sănătos
  • stabilirea şi atingerea obiectivelor
  • time management
  • creşterea productivităţii
  • impactul pe care îl avem asupra oamenilor din jurul nostru
  • cum să construim o versiune mai bună a noastră

Prin performanţele sale sportive remarcabile, demne de un “superom“, Andrei Roşu, a devenit un model inspiraţional pentru milioane de români.
Mii de oameni au participat la discursurile şi conferinţele sale pe care le-a susţinut în România, în ultimii ani.

In plus, daca esti preocupat de dezvoltarea angajatilor companiei tale, poti sa le oferi acces gratuit la aceasta conferinta achizitionand pachete de bilete de la organizatori.

 

Taxa participare: 120lei  80Lei – Cod reducere: oneit
Ne intalnim la conferinta!

Leave a Reply