Echipa

Căutăm colegi noi la One-IT: tehnician suport remote și asistent vânzări/promovare

UPDATE: momentan posturile sunt ocupate, dar te încurajăm să îți depui CV-ul pentru a te lua in evidență pentru extinderea echipei în perioada următoare.

Vrei să faci ceva nou într-un domeniu în continuă expansiune? Te așteptăm în super-echipa noastră!

Ne adresăm candidaților cu studii superioare, proaspăt absolvenți sau absolvenți din 2013 până în prezent, și vom aprecia următoarele:
– Organizare excelentă;
– Focalizarea atenției pe sarcini și finalizarea lor;
– Comunicare deschisă și eficientă;
– Abilități de leadership (vei avea nevoie atât în relația cu colegii, cât și cu partenerii);
– Creativitate;
– Folosirea corectă a limbii române (scris și vorbit);
– Cunoașterea limbii engleze, cel puțin la nivel mediu (scris și vorbit);
– Operare PC la nivel avansat (MS Office, Outlook);
– Cunoștințele hardware reprezintă un avantaj.

Gândește-te cum vei demonstra cele de mai sus, în cazul în care va fi nevoie. Sigur că totul se învață, însă punem mare accent pe curajul de a lua decizii și de a face față provocărilor. Asta înțelegem prin proactivitate.
Dacă te interesează, trimite un CV și o motivație de ce ai vrea să faci parte din echipa One-IT la adresa: cv@one-it.ro

Beneficiile jobului la One-IT:

– Salariu fix și crescător în timp. Pachetul salarial se negociază la interviu în funcție de experiența și/sau abilitățile fiecărui candidat;
– Contract de muncă și oportunitatea unui loc de muncă stabil;
– Participarea la evenimente cu echipa și team building-uri periodice. Suntem serioși când muncim, dar ai fi surprins de cât de bine știm să ne și distrăm;  😉
– Acces la materiale și cursuri de dezvoltare personală;
– Mediu de lucru plăcut, alături de o echipă tânără, deschisă la nou și inovatoare;
– Oportunități de avansare în companie și dezvoltare profesională;
– Abordare responsabilă, stabilitate și angajament pe termen lung.

Descrierea jobului, responsabilități:

1.  Tehnician Suport remote

Rolul tău principal va fi acela de a acorda suport remote Level 1, clienților firmei. Vei avea un rol important în a impresiona clienții One-IT, prin rezolvarea problemelor de suport tehnic și oferirea de soluții corespunzătoare. Principalele responsabilități sunt:

–  Preiei apelurile telefonice ale clienților și tichetele deschise de aceștia:  identifici problemele acestora și găsești soluții corespunzătoare;
–  Oferi informațiile solicitate de clienți, referitoare la soluțiile noastre (îți vom spune noi totul despre ceea ce oferim);
–  Întreprinzi acțiuni ulterioare privitoare la problemele nerezolvate în timpul apelului;
–  Rezolvi prompt și într-un mod profesionist solicitările clienților;
–  Înregistrezi și soluționezi cererile scrise, primite de la clienți – email sau chat;
–  Interacționezi cu clienții într-o manieră profesionistă și politicoasă;
–  Oferi feedback către colegii One-IT, pentru a răspunde cât mai bine solicitărilor clienților.

2.  Asistent vânzări/promovare

Rolul tău principal va fi acela de a promova serviciile și produsele One-IT. Vei ajuta clienții noștri, în special firmele business, cu serviciile și produsele noastre inovatoare, și vei ajuta la promovarea brandului One-IT, prin realizarea sarcinilor tale cu cel mai ridicat nivel de profesionalism. Principalele responsabilități sunt:

– Prezinți / promovezi produsele și serviciile ONE-IT;
– Asiguri și facilitezi legătura cu clienții existenți/Atragi clienți noi;
– Identifici în mod corect nevoile clientului și îi oferiri soluția optimă;
– Atingi obiectivele săptămânale și lunare;
– Întocmești/ gestionezi documentele specifice departamentului; 
– Implicare în activitatea de marketing/promovare;
– Gestionezi documentația necesară pentru diverse proiecte ale clienților noștri;
– Menții o relație deosebită cu partenerii firmei (prin email, telefon, personal).

Dacă ne vei convinge că ești persoana potrivită pe acest post, ne dorim să aflăm ce te motivează, iar oferta va fi concepută astfel încât să avem un start bun. Din prima săptămână îți vom construi un plan de dezvoltare personală, adaptat nivelului tău actual de abilități și competențe, și vei avea parte de evaluări periodice. Te asigurăm că nivelul la care vei ajunge depinde doar de tine.

Postul pentru care intenționezi să aplici este un post nou în firmă, iar noi ne așteptăm să te dezvolți într-un ritm accelerat, contribuind în același timp la atingerea obiectivelor și la dezvoltarea firmei. Îți prezentăm câteva informații despre noi, însă ne vom cunoaște mai bine dacă ne vom întâlni la interviu.

Descrierea Companiei:

One-IT activează pe piața de IT din Baia Mare și Cluj-Napoca de 15 ani, oferind servicii IT integrate (vânzare de echipamente și service specializat) atât în sectorul business (clienți corporate și instituții publice), cât și pentru persoane fizice. Ne dorim să răspundem cerințelor fiecăruia dintre clienții noștri cu promptitudine și să le oferim garanția celei mai bune experiențe de cumpărare. De aceea suntem: Dell Partner, Partener Fortinet, Gold Partner Toshiba, Intel Channel Partner, Partener Fujitsu, Partener Microsoft, Xerox Reseller, Asus Partner, Cisco Partner, Acer Partner, Bitdefender Partner, Partener IBM.

Echipa One-IT este o echipă puternică și dinamică, iar pe baza unor principii și valori solide, a făcut posibilă dezvoltarea continuă a firmei, transformându-se din simpli angajați în parteneri activi, ce susțin în mod constant misiunea, viziunea și obiectivele companiei. Respectăm oamenii și munca lor, fie că vorbim despre colegii noștri sau despre clienții noștri.

Adevarata valoare Echipa One-IT

.
Pentru noi este importantă responsabilitatea și să facem lucrurile bine. Doar astfel putem progresa. Înțelegem bine că existența firmei este legată de clienți și, de aceea, tratăm toți clienții așa cum am dori noi să fim tratați. Înțelegem că pentru a aduce valoare colaboratorilor noștri nu este suficient să răspundem de fiecare dată foarte bine, ci că trebuie să venim tot timpul cu noutăți și să le îmbunătățim viața prin tehnologie.
Adevărata valoare este ECHIPA ONE-IT – vezi aici de ce

Dacă rezonezi cu ceea ce ai aflat deja despre noi și despre postul pe care ți-l propunem, suntem nerăbdători să îți vedem CV-ul și să ne cunoaștem personal.
Poți aplica, trimițând un CV și o scrisoare de intenție la adresa: cv@one-it.ro