Am actualizat politicile de confidențialitate conform Regulamentul (UE) 2016/679 (“GDPR”) - citește Politica de Confidențialitate
categorii
promotii
sageatas Pret (lei) :
sageatas Marca :

Ventilatoare carcasa

Ordoneaza dupa
8,45 Ron
Se verifica la 0262.223.385 / chat
Ventilatoare carcasa 1 - 9 din 9

 

Ventilatoare carcasa . Alege acum sa investesti in imbunatatirea modului in care lucrezi, te pregatesti pentru scoala sau iti folosesti timpul liber, achizitionand diverse ventilatoare pentru carcasa pc , la One-IT Baia Mare si Cluj-Napoca.

Sorteaza in functie de pret, caracteristici tehnice, performanta si gaseste modelul ce se potriveste calculatorului tau! Decide-te ca acum sa investesti in functionarea corecta a calculatorului si in imaginea sa! Pentru informatii suplimentare nu ezita sa ne contactezi !

FORTINET Partner Fujitsu Select Partner Dell Direct Partner Intel Gold Channel Partner partener_microsoft Ruckus Partner partener_xerox Partener IBM Cisco Select Patner Veeam Pro Partner

Pret-urile afisate includ TVA si TIMBRU VERDE ! Imaginile sunt cu titlu informativ si nu implica obligatii contractuale !

Stocul si preturile produselor sunt actualizate zilnic. Mai multe informatii gasiti si la sediile One-IT din Baia Mare, B-dul Bucuresti Nr 51, si Cluj-Napoca, str Brancusi Nr 51.

              VisaMasterCardVisa ElectronMaestro

Pagina generata in 0.2703 secunde