Am actualizat politicile de confidențialitate conform Regulamentul (UE) 2016/679 (“GDPR”) - citește Politica de Confidențialitate
categorii
promotii
sageatas Marca :

UPS - marca CyberPower

Ordoneaza dupa

Pretul vechi: 210,00 Ron

Reducere: 31,00 Ron
Pretul tau: 179,00 Ron
In stoc
adauga

Pretul vechi: 699,00 Ron

Reducere: 102,00 Ron
Pretul tau: 597,00 Ron
Momentan indisponibil
UPS - marca CyberPower 1 - 2 din 2

 

Descopera oferta variata de UPS - marca CyberPower . Investeste in alimentarea calculatorului sau a celorlalte echipamente de birou pentru ca munca ta sa fie din nou eficienta, achizitionand un nou UPS - marca CyberPower , la One-IT Baia Mare si Cluj-Napoca.

Sorteaza in functie de pret, caracteristici tehnice, performanta si gaseste modelul ce se potriveste nevoilor tale! Pentru informatii suplimentare nu ezita sa ne contactezi !

FORTINET Partner Fujitsu Select Partner Dell Direct Partner Intel Gold Channel Partner partener_microsoft Ruckus Partner partener_xerox Partener IBM Cisco Select Patner Veeam Pro Partner

Pret-urile afisate includ TVA si TIMBRU VERDE ! Imaginile sunt cu titlu informativ si nu implica obligatii contractuale !

Stocul si preturile produselor sunt actualizate zilnic. Mai multe informatii gasiti si la sediile One-IT din Baia Mare, B-dul Bucuresti Nr 51, si Cluj-Napoca, str Brancusi Nr 51.

              VisaMasterCardVisa ElectronMaestro

Pagina generata in 0.2901 secunde